ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτή είναι η ηθοποιός που διαδέχεται την Ολίβια Κόλμαν στο The Crown - Πότε τελειώνει η σειρά

Αυτή είναι η ηθοποιός που διαδέχεται την Ολίβια Κόλμαν στο The Crown - Πότε τελειώνει η σειρά
Imdb

Η επόμενη ηθοποιός που θα υποδυθεί τη βασίλισσα της Βρετανίας, Ελισάβετ Β', στην δημοφιλή σειρά του Νetflix The Crown, είναι η Ιμέλντα Στόντον.

Η Ολίβια Κόλμαν διαδέχτηκε την Κλερ Φόι, η οποία ενσάρκωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ με μεγάλη επιτυχία στις δύο πρώτες σεζόν της δημοφιλούς σειράς The Crown. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, θα δώσει τη θέση της σε μία νέα πρωταγωνίστρια.

Ακολουθώντας τα χνάρια της προκατόχου της, θα δώσει τη σκυτάλη μετά από δύο σεζόν, αφού εκτός από την 3η που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο θα είναι και στην 4η που αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2020. Η επόμενη ηθοποιός που θα υποδυθεί την βασίλισσα της Βρετανίας είναι η Ιμέλντα Στόντον.

AP 20031607212227

(@AP Photo)

Μαζί με τα νέα της διαδοχής, έρχονται κι αυτά του μεγάλου φινάλε της σειράς του Νetflix που θα είναι στην 5η σεζόν. Η ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ θα ολοκληρωθεί πριν εμφανιστεί στη ζωή του παλατιού η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώνω ότι η Ιμέλντα Στόντον θα είναι η βασίλισσα Ελισάβετ στην πέμπτη και τελευταία σεζόν, εισάγοντας το The Crown στον 21ο αιώνα. Η Ιμέλντα είναι μια εκπληκτική ηθοποιός και θα συνεχίσει την επιτυχία της Κλερ Φόι και της Ολίβια Κόλμαν», δήλωσε ο Πίτερ Μόργκαν, ο δημιουργός της σειράς.

«Στην αρχή φαντάστηκα ότι το The Crown θα τρέξει για έξι σεζόν, αλλά τώρα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τις ιστορίες της 5ης σεζόν μου είναι ξεκάθαρο ότι αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μπει ένα τέλος. Είμαι ευγνώμων στο Netflix και τη Sony που στήριξαν αυτή την απόφαση», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ