ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα: Προσφέρει στο Χάρι και τη Μέγκαν το διαμέρισμα της στο Μανχάταν

Μαντόνα: Προσφέρει στο Χάρι και τη Μέγκαν το διαμέρισμα της στο Μανχάταν
Evan Agostini/Invision/AP

Η Μαντόνα, συστήνει στη Μέγκαν και το Χάρι, να μην μετακομίσουν στον Καναδά, καθώς όπως η ίδια λέει, είναι βαρετά. Αντίθετα τους προτείνει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, να επινοικιάσουν το πολυτελέστατο διαμέρισμα που διαθέτει στο Μανχάταν, με θέα το Σέντραλ Πάρκ.

«Μην πάτε στον Καναδά. Είναι πολύ βαρετά εκεί. Θα σας επινοικιάσω το διαμέρισμα μου στο Σέντραλ Παρκ Γουέστ. Είναι δύο δωματίων, με την καλύτερη θέα του Μανχάταν, απίστευτο μπαλκόνι. Το παλάτι του Μπάκινχαμ, δεν μπορεί να συγκριθεί με το Σέντραλ Πάρκ Γουέστ», γράφει η ποπ σταρ στην ανάρτησή της στο Instagram.

Βέβαια ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πως αντέδρασαν οι γείτονες της Μαντόνα, στην πρόταση της στον Δούκα και Δούκισσα του Σάσεξ, καθώς η παρουσία τους θα προκαλέσει την μαζική προσέλευση των παπαράτσι και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/B8JJYYXBNYP

Και ενώ η Νέα Υόρκη είναι πάντα μια επιλογή για το ζευγάρι, οι πληροφορίες τούς θέλουν να αναζητούν σπίτι στο Λος Άντζελες για το καλοκαίρι, πιθανώς προκειμένου να μπορέσει η Μέγκαν να πιάσει την καριέρα της στην υποκριτική από εκεί που την άφησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ