ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2020: Η all star σέλφι της Σαρλίζ Θέρον - Όπως το είχε κάνει και η Ντε Τζένερις

Όσκαρ 2020: Η all star σέλφι της Σαρλίζ Θέρον - Όπως το είχε κάνει και η Ντε Τζένερις
Richard Shotwell/Invision/AP

Τα Όσκαρ 2020 πέρασαν πλέον στην ιστορία, όπως αναμένεται να γίνει και με την επική σέλφι που τράβηξε η Σαρλίζ Θερόν, απαντώντας με τη σειρά της στο ερώτημα: Πόσοι σταρ χωράνε σε έκαν καρέ

Έξι χρόνια νωρίτερα, η τοτε παρουσιάστρα της βραδιάς των Όσκαρ 2014, Έλεν Ντε Τζενέρις, είχε την ιδέα να τραβήξει μια σέλφι από τη βραδιά, την οποία είχε ανεβάσει το Twitter προκαλώντας πανδαιμόνιο. H ντε Τζενέρις είχε τη φαεινή ιδέα να καλέσει γύρω της όλους τους πρωτοκλασάτους του Χόλιγουντ για μία αυτοφωτογράφιση από τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Το αποτέλεσμα; Το πιο δημοφιλές tweet όλων των εποχών με εκατοντάδες χιλιάδες retweets. Η φωτογραφία που έβγαλε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, την Τζένιφερ Λόρενς, τη Μέριλ Στριπ, τη Τζούλια Ρόμπερτς, τη Λουπίτα Νιόνγκο, τον Κέβιν Σπέισι, τον Μπράντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί «έσπασε» κάθε ρεκόρ στο Twitter ξεπερνώντας τα 1,076,971 retweets μέσα στην πρώτη ώρα που αναρτήθηκε στα social media.

Φέτος, η κίνησή της βρήκε μιμητή στο πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν η οποία τράβηξε και εκείνη μια φωτογραφία παρόμοιου ύφους, την οποία ανέβασε στο Instagram. Η ηθοποιός συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Καλή παρέα στα Όσκαρ 2020» και βέβαια βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση στους θαυμαστές της.

https://www.instagram.com/p/B8cTgdnB7KE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ