ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Αντέλ χώρισε, έχασε 45 κιλά και ετοιμάζει νέο άλμπουμ - «Δοκιμάστηκα σκληρά, αλλά το αντιμετωπίζω»

Η Αντέλ χώρισε, έχασε 45 κιλά και ετοιμάζει νέο άλμπουμ - «Δοκιμάστηκα σκληρά, αλλά το αντιμετωπίζω»
Matt Sayles/Invision/AP

Η Αντέλ απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ με τη νέα σιλουέτα της, η ίδια όμως έδωσε μια ακόμη είδηση για τα επαγγελματικά της σχέδια. Και αποδεικνύεται ότι η αλλάγή στη ζωή της δεν σταμάτησε στην απώλεια βάρους... 

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Αντέλ, μετά την εντυπωσιακή της παρουσία στην 92η απονομή των Όσκαρ, ήταν στο γάμο της φίλης της, Λόρα Ντόκριλ, τον οποίο και «ευλόγησε» συμμετέχοντας στην ανταλλαγή των όρκων του ζευγαριού.

Στο πάρτι του γάμου, η Αντέλ έδωσε μια ακόμη είδηση . Σε βίντεο από τον γάμο, η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει: «Περιμένετε το νέο άλμπουμ μου τον Σεπτέμβρη», με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Αν και δεν έχουν ακόμη δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες, οι φήμες για νέο άλμπουμ από την Αντέλ, πέντε χρόνια μετά το πολυπλατινένιο «25», κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Τον Ιανουάριο, ο μάνατζέρ της, Τζόναθαν Ντίκινς, δήλωσε ότι ένα νέο άλμπουμ θα πρέπει να αναμένεται μέσα στο 2020.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Αντέλ έχασε σχεδόν 45 κιλά, μέσα στον ένα χρόνο που μεσολάβησε από το διαζύγιό της με τον Σιμόν Κονέτσκι, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 7χρονο σήμερα Άνγκελο Άτκινς.

Η ίδια η Αντέλ δεν έχει μιλήσει για τον τρόπο που έχασε όλα αυτά τα κιλά, ωστόσο το αμερικανικό Us Weekly υποστηρίζει ότι μετά το διαζύγιο, η τραγουδίστρια άρχισε να χάνει ραγδαία βάρος. «Για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία νιώθω έτοιμη να αισθανθώ τον κόσμο γύρω μου», έλεγε η ίδια η Αντέλ τον περασμένο Μάιο. Ανήμερα των γενεθλίων της, η τραγουδίστρια παραδεχόταν ότι τα 30ά της γενέθλια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. «Δοκιμάστηκα σκληρά, αλλά το αντιμετωπίζω και προσπαθώ σκληρά να νικήσω», έλεγε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ