ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision: Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ το 2021 με άλλο τραγούδι

Eurovision: Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ το 2021 με άλλο τραγούδι
EBU

H πανδημία του κορωνοϊού έφερε μοιραία και την ακύρωση της φετινής Eurovision,όπως ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η EBU. Η ΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωσή της, τόνισε την πρόθεσή της να συνεργαστεί και πάλι με τη Στεφανία Λυμπερακάκη το 2021. Με ποιο τραγούδι, όμως, θα γίνει αυτό;

Μετά από την ανακοίνωση αυτή, η 17χρονη, η οποία θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, εμφανίστηκε στην ολλανδική τηλεόραση και δήλωσε έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 με ένα, όμως, διαφορετικό τραγούδι καθώς όπως εξήγησε το «Supegirl» θα έχει χάσει τη φρεσκάδα του μέχρι του χρόνου που θα διεξαχθεί ο επόμενος διαγωνισμός.

Η Stefania έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τοποθετήθηκε για το θέμα, εξηγώντας:
«Παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ στεναχωρημένη από την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020, υποστηρίζω πλήρως την απόφαση, καθώς η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο. Θέλω και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στην ΕΡΤ, όχι μόνο επειδή με επέλεξε να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision 2020, αλλά κυρίως επειδή επιθυμούν να το κάνω ξανά στη Eurovision 2021. Εκφράζοντας την υποστήριξη τους στο πρόσωπο μου δύο φορές σημαίνει πάρα πολλά για μένα και δεν θα σας απογοητεύσω. Ραντεβού λοιπόν στο Ρότερνταμ το 2021».

https://www.instagram.com/p/B96onZ4JVsY

Όσο για το Supergirl, το οποίο έτυχε πολύ καλής υποδοχής από το ευρωπαϊκό κοινό, μπορει να μην έχει την ευκαιρια να διαγωνιστεί στη Eurovision, έκανε όμως τη Στεφανία γνωστή και αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την καταξίωσή της στα μουσικά δρώμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ