ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στεφανία Λυμπερακάκη: Mένει σπίτι και τραγουδά το «Super G!rl» - Τι θα αντικαταστήσει τη Eurovision

Στεφανία Λυμπερακάκη: Mένει σπίτι και τραγουδά το «Super G!rl» - Τι θα αντικαταστήσει τη Eurovision
ΕΒU

Την απόφαση της να τιμήσει με έναν διαφορετικό τρόπο τα 41 τραγούδια που θα συμμετείχαν στο φετινό, ακυρωθέντα λόγω κορωνοϊού, 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ανακοίνωσε η EBU. Στο μεταξύ, η Στεφανία Λυμπερακάκη, μένει σπίτι και τραγουδάει από εκεί το «Super G!rl» ... 

Η EBU σχεδιάζει για το βράδυ της 16ης Μαίου μια live δίωρη εκπομπή (22.00 ώρα Ελλάδος), στο κανάλι της Eurovision στο Youtube αφιερωμένη στους καλλιτέχνες και στα τραγούδια της Eurovision 2020 που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

H παραγωγή θα φέρει τον τίτλο: «Europe Shine A Light» που είναι εμπνευσμένος από το νικητήριο τραγούδι της Μεγάλης Βρετανίας και της Katrina «Love Shine A Light» στο διαγωνισμό του 1997.

Αναφερόμενος στο ειδικό αυτό πρόγραμμα της Eurovision ο εκτελεστικός υπεύθυνος της EBU Jon Ola Sand είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δυστυχώς δεν θα υπάρξει διαγωνισμός τραγουδιού της φετινής Eurovision. Αντί αυτού, σκοπεύουμε να ενώσουμε την Ευρώπη στις 16 Μαΐου με ένα μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για πρώτη φορά. Ενθαρρύνουμε όλους τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που έπρεπε να λάβουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και τα μέλη της EBU σε άλλες χώρες, να στηρίξουν αυτήν την εκπομπή στο πνεύμα της ενότητας».

Την ίδια ώρα, η Στεφανία Λυμπερακάκη, την οποία επέλεξε η ΕΡΤ για να μας εκπροσωπήσει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το 2020 στην Ολλανδία, διαλέγει έναν εναλλακτικό τρόπο για να προβάλει το τραγούδι που δεν θα διαγωνιστεί ποτέ.

Η Στεφανία μένει σπίτι και τραγουδάει για πρώτη φορα live το «Super G!rl» σε μια acoustic version με την συνοδεία του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Gabriel Russel απο τους Arcade. Δείτε το βίντεο της Στεφανίας:

https://www.instagram.com/p/B-Z-qGsJ2Qa

ΔΗΜΟΦΙΛΗ