ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν και Χάρι: Στον αέρα τα σχέδιά τους - Οι συνέπειες του κορωνοϊού για το ζευγάρι

Μέγκαν και Χάρι: Στον αέρα τα σχέδιά τους - Οι συνέπειες του κορωνοϊού για το ζευγάρι
Richard Pohle / Pool via AP

Απέδρασαν από το στενό, και ασφυκτικό γι' αυτούς, περιβάλλον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και έφυγαν για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με πολλά σχέδια. Φαίνεται, όμως, ότι η πανδημία του κορωνοϊού αποβαίνει καταστροφική για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες και φιλοξενείται στη βίλα του Τάιλερ Πέρι, μετά από την αποχώρησή του από τα καθήκοντα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και σύντομη διαμονή στον Καναδά.

Η Μέγκαν έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με τη Disney, δανείζοντας τη φωνή της σε κινηματογραφικούς ήρωες της εταιρείας, ενώ εικασίες θέλουν να έχει συμφωνήσει με την εταιρεία και για να πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία. Το ζευγάρι πρόκειται επίσης να ξεκινήσει μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ονομάζεται Archewell Foundation.

Στις νέες δραστηριότητες του ζευγαριού, όμως, εντάσσονται και οι ομιλίες με αμοιβή, κάνοντας αρχή από εκδήλωση της JP Morgan νωρίτερα αυτό το έτος. Και, ήταν αυτή η δραστηριότητα από την οποία προσδοκούσαν να βγάλουν τα περισσότερα χρήματα.

Όμως, ο Ράσελ Μάγιερς, βασιλικός συντάκτης της Daily Mirror υποστηρίζει ότι όλα τα σχέδια του ζευγαριού είναι «επί του παρόντος στον αέρα». Σε συνέντευξή του στο Radio New Zealand, είπε: «Είχαν μεγάλα σχέδια όταν εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες. Και τώρα προφανώς αυτά τα σχέδια έχουν αρχίσει να καταρρέουν. Είχαν σχέδια να ξεκινήσουν δραστηριότητα στον πάρα πολύ προσοδοφόρο κόσμο των δημόσιων ομιλιών, όπου θα μπορούσαν ενδεχομένως να κερδίσουν εκατομμύρια και εκατομμύρια λίρες σε μία μόνο εμφάνιση».

Παράλληλα με τις δημόσιες ομιλίες, που προφανώς ακυρώνονται για λόγους δημόσιας υγείας, επισφαλή είναι και τα σχέδια του ζεύγους για μια καριέρα στον κόσμο του θεάματος, ο οποίος έχει επίσης πληγεί από την πανδημία. Μετάνοιωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν που εγκατέλειψαν την ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας -και του εισοδήματος που είχαν ως μέλη της- για δραστηριότητες που τώρα φαίνονται σχεδόν αδύνατες; Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό, μάλλον είναι πολύ αργά για να κάνουν πίσω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ