ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο άβατο του εργαστηρίου των πιο ακριβών sex dolls του κόσμου (NSFW)

Στο άβατο του εργαστηρίου των πιο ακριβών sex dolls του κόσμου (NSFW)

Mέσα σε ένα διακριτικό κτίριο στη νότια Καλιφόρνια μια ομάδα από ανθρώπους συναρμολογούν με αφοσίωση μερικές από τις πιο ακριβές sex dolls του κόσμου.

Η εταιρία Abyss Creations δημιούργησε και διαθέτει στο κοινό τη RealDoll, μια φιγούρα σε φυσικό μέγεθος κατασκευασμένη από σιλικόνη που μπορεί να πάρει όποια στάση επιθυμεί ο ιδιοκτήτης, να αλλάξει πρόσωπο και να φέρει όσες οπές θελήσει ο πελάτης αρκεί να είναι πρόθυμος να πληρώσει τουλάχιστον $6.500.

Η εταιρία δεν διαθέτει λεφτά για διαφημιστικές καμπάνιες ή events που θα χτίσουν ή θα προωθήσουν τη δημόσια εικόνας της για να προσελκύσει το κοινό. Επενδύει στο καλό όνομα των προιόντων της και έτσι είναι ένα καθόλου κρυμμένο μυστικό για όσους θέλουν να έχουν ένα ερωτικό σύντροφο που πειθήνια θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες αντρών και γυναικών, ετεροφυλόφιλων, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών ή διεμφυλικών εκεί έξω.

Ο φωτογράφος Robert Benson ανακάλυψε αυτή την επιχείρηση ερωτισμού το 2015, όταν και αναζητούσε κάποιον που κατασκευάζει ευπώλητες sex dolls στη μακρινή Ιαπωνία. Ήταν μια τουλάχιστον ευχάριστη έκπληξη για τον ίδιο όταν η έρευνα του τον έφερε στην Καλιφόρνια, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του στο San Diego.

Τον Απρίλιο του 2015 ο Benson ζήτησε και πήρε την άδεια να φωτογραφήσει τη διαδικασία κατασκευής αυτού του ερωτικού παιχνιδιού από το στάδιο του καλουπιού μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες στο makeup και συνάντησε τους θαυμαστούς εννιά, τους ανθρώπους που κάθε χρόνο δημιουργούν 300-400 sex-dolls τη χρονιά.“Όλοι είχαν ένα απίστευτο πάθος με ό,τι καταπιάνονταν” σχολιάζει.

Εραστές κατά παραγγελία

Χρειάζονται περίπου 80 εργατοώρες για να κατασκευαστεί μία κούκλα και όλα ξεκινούν με το καλούπιο σιλικόνης. Μετά ακολουθεί ο προσεκτικά μελετημένος σχεδιασμός σ τα νύχια και τις θηλές, ο επιχρωματισμός τους και στη συνέχεια τοποθετούνται με προσοχή τα μαλλιά και οι τρίχες στο εφηβαίο –εάν ο πελάτης το θελήσει. Ο ίδιος θα τους καθοδηγήσει μέσα από την επίσημη φόρμα παραγγελίας και το makeup αλλά και τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της κούκλας που θα είναι η ερωμένη ή ο εραστής τους. Ή απλά ο σύντροφος τους που δεν μιλάει, όχι πολύ, αλλά καθόλου. Στο τελευταίο στάδιο της παραγωγής οι sex dolls ντύνονται και μετά πακετάρονται για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον τελικό προορισμό τους, το κρεβάτι.

Το standard μοντέλο της RealDoll διαθέτει 18 επιλογές από γυναικείους σωματότυπους, δύο αντρικούς σωματότυπους, πέντε διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος και 39 διαφορετικά πρόσωπα για να επιλέξει. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και ανάμεσα σε δύο διεμφυλικά μοντέλα με γυναικεία ή αντρική ανατομία.

Από τη φαντασία και το Χόλιγουντ στα σωματικά υγρά

Εάν ο πελάτης θέλει κάτι επιπλέον μπορεί να το αποκτήσει καταβάλλοντας τουλάχιστον $12.000 για να εξυπηρετήσει τις φαντασιώσεις και τις διαθέσεις του.

Mπλε δέρμα για όσους αγάπησαν το Avatar, κυνόδοντες των θιασωτών του Twilight, αυτιά ξωτικού σαν να έρχεται από τη Μέση Γη, όλα είναι διαθέσιμα και στη διάθεση του πελάτη αρκεί να έχει τα χρήματα να υπερασπιστεί τα βίτσια τους. “Πολλοί μας ζητάνε sex dolls ομοιώματα σταρ του Χόλιγουντ” σχολιάζει ένας από τους καλλιτέχνες που επιμελώς φροντίζει τις ορέξεις πολλών. “Όμως δεν μπορούμε να το κάνουμε αν προηγουμένως δεν έχουμε την άδεια του ανθρώπου που μας ζητάνε να κάνουμε καλούπι” προσθέτει.

Επιχειρηματική πρωτοβουλία του γλύπτη Matthew McMullen, ενός άντρα που δημιούργησε την πρώτη του κούκλα σε φυσικό μέγεθος δύο δεκαετίες πριν, η Abyss Creations εξελίσσεται χάρη στην τεχνολογία και η αλυσίδα παραγωγής δεν γνωρίζει όρια. Αρκεί ο πελάτης να μπορεί να πληρώσει τα ακριβά γούστα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Sex toy κατά υπουργού εκτόξευσε διαδηλώτρια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ