ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γιορτάζει την 4η Ιουλίου με πρωτότυπο τρόπο και «ρίχνει» το Instagram

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γιορτάζει την 4η Ιουλίου με πρωτότυπο τρόπο και «ρίχνει» το Instagram
Instagram

Την 4η Ιουλίου γιόρτασε χθες και ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο που έκανε πάταγο στο Instagram.

Ο Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να «πετάει» πάνω από το νερό σε μια ηλεκτρονική σανίδα του σερφ, κρατώντας μια αμερικανική σημαία.

Το βίντεο συνόδευε το τραγούδι του Τζον Ντένβερ «Take Me Home, Country Roads» και στη λεζάντα έγραψε: «Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου!».

Η σανίδα που χρησιμοποίησε ονομάζεται eFoil, και είναι η νέα τάση για τους λάτρεις του σπορ και η τιμή της κυμαίνεται από 4.000 έως 12.000 δολάρια.

Πρόκειται για μια σανίδα του σερφ με ηλεκτρική έλικα ακριβώς πάνω από το φτερό. Τροφοδοτείται από ηλεκτρικό κινητήρα και επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ελέγχεται από φορητό ασύρματο τηλεχειριστήριο που συγχρονίζεται με το eFoil μέσω Bluetooth.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πιθανώς έκανε αυτή την ανάρτηση όχι απλώς για να ευχηθεί για τη γιορτή της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, αλλά και για να ενισχύσει το Instagram, του οποίου είναι ιδιοκτήτης, την ώρα που προσπαθεί να ανταγωνιστεί το TikTok και το YouTube στον τομέα των βίντεο.

Αυτό που πέτυχε ήταν να γίνει viral, καθώς το βίντεο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ