ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Kaos»: Η ελληνική μυθολογία έρχεται στο Netflix - Ο Χιού Γκραντ στο ρόλο του Δία

«Kaos»: Η ελληνική μυθολογία έρχεται στο Netflix - Ο Χιού Γκραντ στο ρόλο του Δία
AP Photo

Η Τσάρλι Κοβέλ, γνωστή από το «The End of the F*ing World», ετοιμάζει μια σειρά για το Netflix η οποία θα βασίζεται στην ελληνική μυθολογία.

Σύμφωνα με το Deadline, θα είναι «μια σκοτεινή κωμική και σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, που εξερευνά θέματα της έμφυλης πολιτικής, της εξουσίας και της ζωής στον κάτω κόσμο».

Η σειρά θα έχει τίτλο «Kaos» και θα ξεκινήσει γυρίσματά μέσα στο καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε ως τώρα, στη σειρά ο Δίας θα είναι εκδικητικός, αλλά και πολύ παρανοϊκός και ανασφαλής. Ο Άδης θα χάσει την πρωτοκαθεδρία του στον Κάτω Κόσμο καθώς οι νεκροί χάνουν την υπομονή τους.

Η Ήρα, η σύζυγος του Δία και η βασίλισσα του Ολύμπου, θα απειληθεί από τον ασταθή χαρακτήρα του Δία και θα αντιδράσει. Εν τω μεταξύ, ο γιος του Δία, ο Διόνυσος, βρίσκεται σε ένα επαναστατικό στάδιο που προκαλεί σύγκρουση με τον βασιλιά πατέρα του. Και ο Ποσειδώνας, ο θεός των ωκεανών, θέλει να κάνει τα δικά του. Αλλά οι θνητοί αρχίζουν να βλέπουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Χιού Γκραντ στο ρόλο του Δία, Τζάνετ ΜακΤίρ στο ρόλο της Ήρας, Κλιφ Κέρτις στο ρόλο του Ποσειδώνα και ο Ντέιβιντ Θιούλις στο ρόλο του Άδη. Μαζί τους και ο Κίλιαν Σκοτ στον ρόλο του Ορφέα και οι Μίσια Μπάτλερ, Λέιλα Φαρζάντ, Ναμπάαν Ριζγουάν, Ρακίε Αγιόλα, Ορόρα Περινέου, Στάνλεϊ Τάουνσεντ και η Μπίλι Πάιπερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ