ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες 2016: Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ είναι η millennial λολίτα της 7ης τέχνης

Κάννες 2016: Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ είναι η millennial λολίτα της 7ης τέχνης
REUTERS/Yves Herman

"Είναι η πλέον αντιπροσωπευτική millennial και το ιδανικό πρότυπο της γενιάς της" είπε ο διευθυντής της ψηφιακής έκδοσης του V Magazine, Stephen Gan μετά την επιλογή του να αντικαταστήσει την Σαρλίζ Θερόν στη digital εκδοχή του περιοδικού. Η εμφάνιση της στις Κάννες τον επιβεβαίωσε.  

Η κόρη του Τζόντι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, η οποία και συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ, είναι μόλις 16 ετών και έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο του θεάματος θύμα της γοητείας της.

Κλώνος της μητέρας της που έγραψε ιστορία ως η λολίτα των 80s τότε που έκανε το πουλί στην εμβληματική καμπάνια του Ζαν Πολ Γκουντ για τον οίκο Chanel ή όταν τραγουδούσε με τη χαρακτηριστική, εύθραυστη φωνή της το Joe Le Taxi, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ είναι κατασκευασμένη για να γίνει σταρ.

Η εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί των Καννών, είτε με hoodie, μια επαναστατική για το πρωτόκολλο της ταινίας The Dancer της Στεφανι ντι Τζούστο, όπου ερμηνεύει την Ισιδώρα Ντάνκαν.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Καρλ Λάγκερφελντ του οίκου Chanel εγκρίνει. Η Λίλι Ρόουζ είναι η μούσα της ετικέτας πολυτελείας ακόμη και αν δεν έχει ακόμη ενηλικιωθεί και τα περιοδικά την έχουν τιμήσει πολλές φορές χαρίζοντας της ένα ακόμη εξώφυλλο που επιβεβαιώνει ότι είναι η επόμενη Λολίτα της 7ης τέχνης με το Instagram να παρακολουθεί τα βήματα της.

https://www.instagram.com/p/p

Σήμερα η Λίλι Ρόουζ Ντεπ μετράει ήδη 1.6 εκατομμύρια followers, δίνει συνεντεύξεις με πνεύμα που συναντάς σε ενήλικες συναδέλφους της και μοιάζει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στη μόδα και το θέαμα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού προκαλώντας.

"Όχι 100% straight"

Lily Rose Depp V Magazine Summer 2016 Online Cover Photos01

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, συμμετείχε σε φωτογραφικό project του Instagram που υπερασπίστηκε το δικαίωμα του να προσδιορίζεσαι χωρίς ταμπέλες που ορίζουν τη σεξουαλικότητα σου.

https://www.instagram.com/p/p

Όταν την ρώτησαν γιατί το κορίτσι που ήδη έχει κάνει καμπάνια για τη Chanel γιατί αποφάσισε να είναι μέρος του project εκείνη αποστόμωσε το δημοσιογράφο λέγοντας ότι η σεξουαλικότητα της είναι "κάπου μέσα στο μεγάλο φάσμα της ανθρώπινης ταυτότητας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ