ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σαρλίζ Θερόν βγάζει τον κακό εαυτό της στο τιμόνι του Fast And Furious 8

Η Σαρλίζ Θερόν βγάζει τον κακό εαυτό της στο τιμόνι του Fast And Furious 8
Η Σαρλίζ Θερόν φωτογραφημένη για το περιοδικό W λίγο μετά την πρεμιέρα του καταιγιστικού Mad Max Mert Alas & Marcus Piggott for W Magazine

Οι τελευταίες της επιλογές στον κινηματογράφο δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Τόσο η Χιονάτη όσο και η ταινία που τη σκηνοθετεί ο πρώην της, Σον Πεν, θεωρήθηκαν από τους κριτικούς κινηματογράφου αστειότητες.

Θα καταφέρει η Σαρλίζ Θερόν να κερδίσει ξανά την εύνοια με την επόμενη κίνησή της; Αυτό θα αποδειχθεί το 2017, όταν το εντυπωσιακό μοντέλο, ηθοποιός και μια μάνα που μεγαλώνει μόνη της τα υιοθετημένα παιδιά της, θα βγάλει τον πολύ κακό εαυτό της, υποδυόμενη τον κακό στην 8η συνέχεια του Fast And Furious.

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Πολ Γουόκερ, η Universal είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ακόμη ένα sequel της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς.

Βιν Ντίζελ και Σκοτ Ίστγουντ θα πλαισώσουν τη Θερόν στο ρόλο της Σίφερ σε μια συνέχεια που θέλει να φέρει την Κούβα σε πρώτο πλάνο καθώς όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter η Universal βρίσκεται στη διαδικασία εξασφάλισης άδειας από τις ΗΠΑ και την Κούβα ώστε να γυρίσματα να γίνουν στο βορειότερο νησί της Καραϊβικής.

Εάν καταφέρουν κάτι τέτοιο τότε θα είναι η πρώτη ταινία του Χόλιγουντ που θα διαδραματιστεί στην Κούβα από το 1960 που επιβλήθηκε το εμπάργκο, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ με εναλλακτικές τοποθεσίες γυρισμάτων τη Ρωσία και την Ισλανδία.

fast 8 poster

Η όγδοη ταινία Fast & Furious έχει οριστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017, ενώ έχει καθοριστεί και το πλάνο των συνεχειών της με την ένατη και δέκατη ταινία να κυκλοφορούν στις 19 Απριλίου του 2019 και στις 2 Απριλίου του 2021, αντίστοιχα.

To πλάνο εύλογο. Η έβδομη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς αποδείχθηκε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία αποφέροντας έσοδα που ξεπέρασαν το 1,5 δισ. δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ