ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Pilar Lucrecia Cordon: H πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση;

Pilar Lucrecia Cordon: H πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της El Mundo η κόρη βιομηχάνου και επαγγελματίας αναβάτης Pilar Lucrecia Cordon είναι η γυναίκα με την οποία ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο πρόδωσε την τελευταία Ωνάση.

Μετά από τα δημοσιεύματα η συνήθως πολύ διακριτική και αποστασιοποιημένη από τα κοινωνικά δίκτυα Cordon έκανε ανάρτηση στο Facebook της που ξεκαθαρίζει τι είναι για αυτή η ζωή της.

“Η ζωή μου ορίζεται από τα άλογα μου, την δουλειά και την οικογένεια μου” γράφει προσπαθώντας να βάλει ένα τέρμα στις φήμες που θέλουν την γεννημένη πριν από 43 χρόνια στη Σαραγόσα της Ισπανίας Cordon να είναι εκείνη που αντικατέστησε στη ζωή του Ντόντα την Αθηνά Ωνάση.

Ποια είναι η Pilar Lucrecia Cordon

Μοιράζεται την ίδια αγάπη για την ιππασία με την Αθηνά Ωνάση και το παρελθόν της είναι το ίδιο σκοτεινό σαν αυτό της Ελληνίδας κληρονόμου.

Κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon που έπεσε θύμα απαγωγής από την τρομοκρατική οργάνωση GRAPO (“Ομάδες Αντιφασιστικής Αντίστασης της 1ης του Οκτώβρη”) το 1995 -για να κηρυχθεί και επίσημα νεκρός 15 χρόνια μετά αν και δεν βρέθηκε ποτέ η σορός του-, η Pilar Lucrecia Cordon ασχολήθηκε με την ιππασία από τα 16 της χρόνια.

publio cordon 644x362

Οι ικανότητες της στην ιππασία την έχουν αναδείξει σε μία από τις κορυφαίες εκπροσώπους της χώρας της και ήταν και η μόνη Ισπανίδα που συμμετείχε στο Longines Global Champions Tour στο Μαϊάμι όπου και υποτίθεται οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να ερωτοτροπεί με τον σύζυγο της Ωνάση.

Μια πολύ σοβαρή επαγγελματίας του χώρου για τα ισπανόφωνα media, η Codron, κληρονόμος των επιχειρήσεων υγείας της οικογένειας της αλλά κυρίως αφοσιωμένη στο χόμπι που έκανε επάγγελμα, είναι μόνιμη κάτοικος Βελγίου και το ερωτικό παρελθόν της επιβεβαιώνει την αδυναμία της στους αναβάτες.

Η Pilar Lucrecia Cordon έχει υπάρξει στο παρελθόν σε σχέση με τρεις άντρες της ιππασίας (τους Alberto Honrubia, Rafael Tapias και David Uson) όταν το ξαφνικό τέλος της σχέσης της με τον Honrubia την ανάγκασε να φύγει από τη χώρα της και να βρει τη γαλήνη στους στάβλους του Βελγίου. Εάν είναι η επόμενη γυναίκα στη ζωή του Ντόντα απομένει να επιβεβαιωθεί.

Η τελευταία εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση δεν την δείχνει θλιμμένη

Δίνοντας το παρόν στο Σαν Τροπέ όπου και έγιναν οι διεθνείς αγώνες “Longines Athina Onassis Horseshow”, ένα θεσμό που ξεκίνησε από κοινού με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο κάποια χρόνια πριν, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έδωσε αφορμές για ψιθύρους.

Αν και βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον Ντόντα αλλά και την κόρη του Βίβιαν που αγωνίστηκε στην κατηγορία των ερασιτεχνών, η Αθηνά Ωνάση δεν κράτησε αποστάσεις από το φωτογραφικό φακό που την απαθανάτισε να συνομιλεί με άλλους στο χώρο χωρίς “ευδιάκριτη θλίψη” σχολίασαν τα media.

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης “Longines Athina Onassis Horseshow” εξακολουθεί να υπάρχει η φωτογραφία του ζευγαριού μαζί με τη λεζάντα που εξιστορεί την ιστορία πίσω από την ίδρυση του.

“Δύο μοίρες ενώθηκαν λόγω της κοινής τους αγάπης για τα άλογα. Έχοντας προπονητή τον Νέλσον Πεσόα, ο Βραζιλιάνος ιππέας Αλβάρο και η Ελληνίδα αμαζόνα Αθηνά συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Βέλγιο. Από τότε οι δύο σύζυγοι είχαν λαμπρή καριέρα: Μερικά Ολυμπιακά Μετάλλια και τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιππασίας το 2010 για τον Ντόντα και μια συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση” καταλήγει.

longines athina copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ