ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η αμακιγιάριστη Adele και η συγγνώμη στους θαυμαστές της (pics,vid)

Η αμακιγιάριστη Adele και η συγγνώμη στους θαυμαστές της (pics,vid)
Instagram

Με μία σειρά φωτογραφιών της και ένα βίντεο απολογείται η γνωστή τραγουδίστρια Adele στους θαυμαστές της για την ακύρωση της συναυλίας της στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Adele με προσεγμένο μακιγιάζ και (σχεδόν πάντα) eyeliner, αλλά αυτή τη φορά δε δίστασε να τσαλακωθεί για να δείξει στους εκατομμύρια θαυμαστές της τη φυσική πλευρά του εαυτού της.

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Παράλληλα με βίντεο που ανήρτησε στο Twitter, ζητάει συγγνώμη για την ακύρωση της συναυλίας της στο Φοίνιξ καθώς όπως λέει δεν μπορεί να εμφανιστεί λόγω ενός κρυώματος.

https://www.instagram.com/p/p

«Γεια σας, ειδικά σε όσους μένουν στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Δεν θα μπορέσω να κάνω το σόου μου απόψε, το δεύτερο εδώ. Ειλικρινά λυπάμαι. Ένα κρύωμα με ταλαιπωρεί εδώ και δύο μέρες» λέει.

«Χθες πέρασα καταπληκτικά αλλά πιέστηκα πολύ και το κρύωμά μου δεν υποχωρεί. Λυπάμαι πολύ που σας απογοήτευσα. Απολαμβάνω την περιοδεία μου και δεν μου αρέσει καθόλου να ακυρώνω συναυλίες. Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι πέταξαν μέχρι εδώ για να με δουν και τους απογοήτευσα. Θα προγραμματίσω ξανά το σόου εδώ. Σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω σύντομα και θα τα σπάσουμε όλα. Ειλικρινά συγγνώμη, να περάσετε όλοι καλά χωρίς εμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ