ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Δεν είμαι σημαντική»: Η Mάιλι Σάιρους λέει όχι στη φαρσοκωμωδία του κόκκινου χαλιού

«Δεν είμαι σημαντική»: Η Mάιλι Σάιρους λέει όχι στη φαρσοκωμωδία του κόκκινου χαλιού
Facebook/ Miley Cyrus

Ευθαρσής και θαρραλέα η Μάιλι Σάιρους ποτέ δεν φοβήθηκε να μιλάει ανοικτά για την ίδια και τη σχέση της με τη βιομηχανία του θεάματος. Μια βιομηχανία που ήταν και ο παιδότοπος της για το κορίτσι που ενηλικιώθηκε μπροστά στα μάτια μας με την επιμέλεια της Disney.

H “Xάνα Μοντάνα” που σήμερα κάνει καριέρα με το επώνυμο της και τολμάει να αρθρώνει τη γνώμη της, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Elle και εξήγησε τον έναν και μόνο λόγο που θα επιμείνει να λέει όχι σε προσκλήσεις για να περπατήσει σε κόκκινο χαλί.

“(Ένα χρόνο πριν) έπρεπε να κάνω μια εμφάνιση στην πρεμιέρα του τηλεοπτικού σόου A Very Murray Christmas. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που με είδατε σε κόκκινο χαλί. Γιατί όσο πεινάνε άνθρωποι, εγώ να βρίσκομαι σε ένα χαλί που είναι κόκκινο; Επειδή είμαι ‘σημαντική’; Επειδή είμαι ‘διάσημη’; Δεν λειτουργώ έτσι -είναι μια φαρσοκωμωδία. Είναι σαν να είσαι στο Zoolander” σχολίασε η 23χρονη σταρ που επιτίθεται στη ματαιότητα της showbiz.

Συνεχίζοντας την δική της σχολή στην επικοινωνία με τους φαν της η Μάιλι Σάιρους αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις όταν δεν έχει να επικοινωνήσει κάτι. Επιπλέον απέλυσε τον υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων της γιατί η ίδια απαντάει μέσω των κοινωνικών της δικτύων που διαχειρίζεται σε κάθε ερώτημα που της απευθύνεται κάνοντας τον δικό της ακτιβισμό ενάντια στην κουλτούρα του δήθεν.

miley elle

Σήμερα η Σάιρους είναι μια από τους κριτές του The Voice μοιράζοντας συμβουλές που θα μπορούσαν να είναι γραμμένες από τους λογογράφους του Μπέρνι Σάντερς. “Nα είσαι ο άνθρωπος που ο κόσμος θέλει και αγαπάει. Μην δίνεις σημασία σε αυτό που θέλουν οι μάζες” είπε.

miley voice

ΔΗΜΟΦΙΛΗ