ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η 8η σεζόν του Game of Thrones θα έχει ακόμη λιγότερα επεισόδια

Η 8η σεζόν του Game of Thrones θα έχει ακόμη λιγότερα επεισόδια
HBO

Μπορεί η 7η σεζόν του Game of Thrones να αργεί ακόμη, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα στη σελίδα του GoT στο Facebook θα προβληθεί στις 16 Ιουλίου, ωστόσο οι παραγωγοί D&D (David Benioff και Dan Weiss), έκαναν ακόμη μια αποκάλυψη στο φεστιβάλ που διοργάνωσε το HBO. Και αυτή είναι πως η τελευταία σεζόν, η 8η δηλαδή, θα είναι ακόμη πιο μικρή καθώς θα αποτελείται από μόλις... 6 επεισόδια.

Οι παραγωγοί επιβεβαίωσαν ακόμη πως η σεζόν θα έχει επίσης 4 συγγραφείς. Τέσσερα επεισόδια θα γράψουν οι ίδιοι οι παραγωγοί, ένα ο Dave Hill και ένα ο Bryan Cogman. Οι δύο παραγωγοί θα ήθελαν να συνεχίζουν να γράφουν παρέα αλλά δεν θέλουν ανάμιξη σε πρίκουελ ή σίκουελ της σειράς. Και έτσι συμφώνησαν πως η επιλογή "νέου αίματος" είναι το καλύτερο για το μέλλον του GoT, με τον Benioff να αναφέρει πως: «Έχουμε ένα πρόχειρο σενάριο 140 σελίδων για κάτι που θα είναι μόνο έξι επεισόδια για την τελική σεζόν».

Φεύγοντας από τα δυσάρεστα, στην πολυαναμενόμενη 7η σεζόν θα υπάρχει και ένας guest star που κανείς δεν θα περίμενε... τον Ed Sheeran που θα παίξει ένα ρόλο - έκπληξη, όμως μεταδίδουν διεθνή μέσα. Και ανυπομονούμε όλοι.

 95126459 getty ed game of thrones

Πηγή Φωτογραφίας: BBC

Θυμηθείτε ξανά το νέο teaser με ελληνικούς υπότιτλους:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ