ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μισέλ Ομπάμα: Συνεχάρη τον Chance the Rapper για τον ανθρωπισμό του

Μισέλ Ομπάμα: Συνεχάρη τον Chance the Rapper για τον ανθρωπισμό του
Facebook/Reuters

Μία έκπληξη περίμενε τα μέλη του καταστήματος της απονομής των βραβείων ΒΕΤ στο Λος Άντζελες, καθώς η Μισέλ Ομπάμα συνεχάρη τον Chance the Rapper για το βραβείο ανθρωπισμού που του απέμειναν, μέσα από ένα βίντεό της.

"Ο Chance δείχνει στους νέους μας ότι έχουν σημασία, ότι έχουν κάτι μέσα τους που αξίζει να εκφραστεί και έχουν τόσα πολλά να δώσουν στην κοινωνία και στη χώρα" δήλωσε η πρώην Πρώτη Κυρία στην εμφάνιση έκπληξη που έκανε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline.

"Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη κληρονομιά να αφήσω και είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή τη γιορτή εδώ σήμερα και που με τιμάται αποκαλώντας με φίλο" είπε ο Chance, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ράπερ έλαβε την τιμητική διάκριση για τις φιλανθρωπικές του δράσεις στο Σικάγο, τόπος καταγωγής δικός του και της κ. Ομπάμα.

Ο Chance κατά την παραλαβή του βραβείου μίλησε με ιδιαίτερο πάθος για την αστυνομική βία, τα δημόσια σχολεία με τους ελάχιστους πόρους, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές.

Ο 24χρονος ράπερ είναι ο νεότερος που έχει δεχτεί το Βραβείο Ανθρωπιστικής Βοήθειας ΜΕΤ. Άλλοι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν ήταν ο Μοχάμετ Άλι, ο Χάρι Μπελαφόντε, η Αλίσια Κιζ και ο Γουάικλεφ Ζαν. Ο Chance κέρδισε επίσης το βραβείο ΒΕΤ ως ο καλύτερος νέος καλλιτέχνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ