FOCUS

Ρίτσαρντ Κουέστ στο CNN Greece: Απολαμβάνω τα οικονομικά γιατί αφορούν ανθρώπους, όχι αριθμούς

Ρίτσαρντ Κουέστ στο CNN Greece: Απολαμβάνω τα οικονομικά γιατί αφορούν ανθρώπους, όχι αριθμούς

Ο Ρίτσαρντ Κουέστ, ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους στον κόσμο, βρέθηκε στην Αθήνα και μίλησε αποκλειστικά στο CNN Greece. Κεντρικός οικονομικός αναλυτής και παρουσιαστής του CNN International, ο Κουέστ, με τον μοναδικό του τρόπο, θεωρείται ο άνθρωπος που έκανε οικεία τα οικονομικά σε κάθε Αμερικανό τηλεθεατή.

Έχει καλύψει τα σημαντικότερα πολιτικά, οικονομικά και ειδησεογραφικά γεγονότα, ενώ έχει μεταφέρει σε βιβλίο την υπόθεση της εξαφάνισης του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Ο Ρίτσαρντ Κουέστ –ιδιαίτερα γνωστός και στην Ελλάδα, καθώς ήταν ο δημοσιογράφος που κάλυψε για το CNN τις εξελίξεις το καλοκαίρι του 2015– επέστρεψε στην Αθήνα για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς του «Quest’s World of Wonder».

Μιλά στην κάμερα του CNN Greece και στον δημοσιογράφο Αδάμο Ζαχαριάδη για τις νέες προκλήσεις στην καριέρα του, το τέλος του ελληνικού Μνημονίου και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, το πόσο αλλάζουν οι ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ στο τιμόνι της χώρας και εξηγεί γιατί απολαμβάνει τόσο πολύ την οικονομική επιστήμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ