FOCUS

Παπαδημούλης στο CNN Greece: Είμαστε κοντά στο να αποτρέψουμε την εκλογή Βέμπερ στην Κομισιόν

Παπαδημούλης στο CNN Greece: Είμαστε κοντά στο να αποτρέψουμε την εκλογή Βέμπερ στην Κομισιόν

«Η επίθεση του Βέμπερ εναντίον των θετικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός εκθέτει τη Νέα Δημοκρατία γιατί οι δηλώσεις Βέμπερ φανερώνουν την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη, δείχνουν ότι εάν ω μη γένοιτο η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα ξηλώσει όλα αυτά τα θετικά μέτρα γιατί είναι αντίθετα με την φιλοσοφία της γερμανικής δεξιάς την οποία υπηρετεί πιστά» δήλωσε στο CNN Greece ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, στο περιθώριο του 3ου διεθνούς συνεδρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Ευτυχώς οι δηλώσεις και οι εκτιμήσεις της Κομισιόν βρίσκονται σε πλήρη απόσταση και αναντιστοιχία με τις δηλώσεις Βέμπερ, οι οποίες είναι εχθρικές για την Ελλάδα, γιατί ο Βέμπερ τρελαίνεται όταν ακούει τη φράση «κυβέρνηση Τσίπρα» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Τα θετικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν αποκλίνουν καθόλου από τους συμφωνημένους στόχους, αντιθέτως εμπεριέχουν τον κουμπαρά τον 5,5 δισ που διασφαλίζει ότι ο οι συμφωνημένοι στόχοι θα τηρηθούν στο έπακρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ