ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Τσίπρας στο CNN Greece: Ο Μητσοτάκης κρύβεται από τον λαό

Αλ. Τσίπρας στο CNN Greece: Ο Μητσοτάκης κρύβεται από τον λαό
CNN Greece/Λευτέρης Παρτσάλης

«Ο πρόεδρος της ΝΔ αδικεί τον εαυτό του και τους Έλληνες πολίτες», υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο CNN Greece και την ερώτηση για το αν και πότε θα διεξαχθεί τελικώς το debate των πολιτικών αρχηγών και τον κάλεσε να έχουν μία τηλεοπτική αντιπαράθεση, όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν. 

«Μόνο ο Σαμαράς κι ο Μητσοτάκης το έχουν κάνει αυτό, κανείς άλλος» σημείωσε ο πρωθυπουργός, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος, με την επικοινωνιακή ασφάλεια, των γραπτών τοποθετήσεων, των στημένων εκδηλώσεων, των παράλληλων μονολόγων που θέλει ακόμα και στο ντιμπέιτ, όπως μαθαίνω».

«Το γεγονός ότι αρνείται τη μεταξύ μας αντιπαράθεση αποδεικνύει ότι έχει τουλάχιστον χαμηλή αυτοπεποίθηση για τα επιχειρήματα», συμπλήρωσε.

Ως προς το ντιμπέιτ όλων των αρχηγών και πότε θα οριστεί ημερομηνία, ανέφερε ότι ο ίδιος είπε πως έχει πραγματικό κώλυμα λόγω της Συνόδου που ξεκινά 30 Ιουνίου και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τι ώρα θα τελειώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ