ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης στο CNN Greece: Το φορολογικό μας πρόγραμμα θα εφαρμοστεί το 2020

Κ. Χατζηδάκης στο CNN Greece: Το φορολογικό μας πρόγραμμα θα εφαρμοστεί το 2020

«Αν δεν έχουμε αυτοδυναμία, θα απευθυνθούμε στο Κίνημα Αλλαγής», λέει στο CNN Greece, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει, παράλληλα, ότι η Νέα Δημοκρατία λέει καθαρά στους πολίτες ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση και υπογραμμίζει ότι το κόμμα του δεν θα μπει σε λογικές ψήφου ανοχής ή στήριξης από μεμονωμένους βουλευτές.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναπτύσσει στο CNN Greece τα πρώτα νομοσχέδια που θα καταθέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές και υπογραμμίζει ότι το φορολογικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός των πρώτων μηνών και θα τεθεί σε ισχύ από την πρώτη του 2020.

Αναφορικά με τον κανόνα «1:5» ο κ. Χατζηδάκης λέει ότι θα εφαρμοστεί στο Δημόσιο, όμως όσον αφορά τις προσλήψεις θα δοθεί προτεραιότητα στους τομείς της υγείας, της παιδείας και της ασφάλειας.

Τέλος, ο Κωστής Χατζηδάκης σημειώνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προχωρήσει σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας και υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να ακυρώσει την είσοδο της Β. Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ όμως μπορεί να μπλοκάρει πιθανή ένταξη στην ΕΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ