ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Λαθούρη: Η ΝΔ έχει σαφές, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα (vid)

Μ. Λαθούρη: Η ΝΔ έχει σαφές, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα (vid)

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και να κατέλθει υποψήφια στην Α΄ Αθηνών εξηγεί σε συνέντευξή της στο CNN Greece, η Μαρία Λαθούρη.

Παράλληλα, η κ. Λαθούρη σημειώνει ότι ειδικά οι νέοι άνθρωποι πρέπει την Κυριακή να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία έτσι ώστε να διαμορφώσουν το μέλλον της χώρας για την επόμενη τετραετία και υπογραμμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη χώρα καθώς έχει στον πυρήνα του προγράμματός της τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. «Είναι το μόνο κόμμα που έχει πρόγραμμα ρεαλιστικό, σαφές και κοστολογημένο», σημειώνει.

Αναφορικά με τις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας, η κ. Λαθούρη σημειώνει ότι πρωταρχικός στόχος είναι η προσέλκυση επενδύσεων, η μείωση της βαριάς φορολογίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Παράλληλα, εξηγεί με ποιον τρόπο η ΝΔ θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα ανασφάλειας αλλά και τις διαφωνίες σχετικά με τις αλλαγές στο νέο Ποινικό Κώδικα.

Τέλος, η κ. Λαθούρη υπογραμμίζει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι προσανατολισμένο στην αντιμετώπιση του brain drain και παράλληλα δίνει κίνητρα σε όσους έφυγαν να μπορέσουν αν το επιθυμούν να επιστρέψουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ