ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συσπειρώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συσπειρώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο

«Στις προοδευτικές αλλαγές που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ ήμουν πάντα μαζί απέναντι στο ΚΙΝΑΛ που έκανε στροφή στη συντήρηση» λέει μιλώντας στο CNN Greece o κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, υπουργός τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα ακολουθεί την πολιτική της συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων της Αριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας κάτι που αποτελεί και απαίτηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών» τονίζει ο κ. Θεοχαρόπουλος λέγοντας ότι και στις ευρωεκλογές δεν υπήρξε ανατροπή των συσχετισμών στον προοδευτικό χώρο.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισημαίνει ότι στις εθνικές εκλογές δεν περιμένουμε μηνύματα από τον κόσμο αλλά αποφάσεις και η απόφαση που θα πάρουν οι ψηφοφόροι είναι ποιος θέλουν να κυβερνήσει την επόμενη τετραετία.

«Η Νέα Δημοκρατία λέει ότι το μέτρο των 120 δόσεων δεν πρέπει να υπάρχει, ότι η χώρα πρέπει να περάσει σε πιστοληπτική γραμμή στήριξης και μετά αναγκάστηκε να το μαζέψει, θέλει να φέρει σύστημα Πινοτσέτ στην ιδιωτική ασφάλιση, και άλλα πολλά. Δεν τα λέμε εμείς αυτά αλλά οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας» καταλήγει ο κ. Θεοχαρόπουλος συμπληρώνοντας ότι την Κυριακή, ο ελληνικός λαός έχει τη δύναμη να αποτρέψει αυτό το σχέδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ