ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Βλάχος: Η Ν.Δ. έραψε ένα εκλογικό κουστούμι στα μέτρα της

Π. Βλάχος: Η Ν.Δ. έραψε ένα εκλογικό κουστούμι στα μέτρα της

Η κυβέρνηση «προσπάθησε να κόψει και να ράψει ένα εκλογικό κουστούμι στα μέτρα της», ανέφερε σε συνέντευξή του στο CNN Greece, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει τις κυβερνήσεις συνεργασίας αλλά θέλει να ηγεμονεύσει πολιτικά και θέλει προφανώς να ενισχύσει τον δικομματισμό».

Αναφορικά με την αναγνώριση των πτυχίων των κολλεγίων, ο κ. Βλάχος επεσήμανε πως αλλοιώνει τον χαρακτήρα της δημόσιας παιδείας.

«Ανοίγουμε την κερκόπορτα για να ανοίξουν εκπαιδευτήρια αγνώστου ταυτότητας και ποιότητας, όπου θα συνυπάρχουν με τα δημόσια και με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται το δημόσιο αγαθό της παιδεία», υποστήριξε ο κ. Βλάχος.

Για το μεταναστευτικό, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε πως η κυβέρνηση πιάστηκε απροετοίμαστη και πως τα μπρος πίσω και οι παλινωδίες στο συγκεκριμένο έχει δημιουργήσει έντονα προβλήματα στα νησιά που σηκώνουν το βάρος.

Σε ό,τι αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βλάχος επεσήμανε πως υπάρχουν διαφορετικές φωνές.

«Άλλα λέει ο κ. Σκουρλέτης, άλλα ο κ. Δραγασάκης και άλλα ο κ. Τσίπρας», σημείωσε ο κ. Βλάχος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως για να υπάρχει οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασία θα πρέπει η αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει την αυτοκριτική της και να αποσαφηνίσει ποιες είναι οι κατευθυντήριες γραμμές.

Στοίχημα για το ΚΙΝΑΛ, αποτελεί η επανασύνδεση του κόμματος με την κοινωνία, σύμφωνα με τον κ. Βλάχο και πως στην παρούσα φάση το Κίνημα θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ