ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Τσαούτος: Ο ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις

Μιχάλης Τσαούτος: Ο ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις

“Ελλα-δικά μας” είναι μια πρωτοβουλία συνεργασίας ελληνικών επιχειρήσεων που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Τα βασικά είναι να έχουν έδρα, ιδιοκτησία, η φορολογία και παραγωγή στην Ελλάδα, λέει στο CNN Greece ο γενικός διευθυντής της ΕΨΑ και αντιπρόεδρος του “Ελλα-δικά μας” κ. Μιχάλης Τσαούτος.

Όπως λέει ο κ. Τσαούτος στόχος της πρωτοβουλίας των επιχειρήσεων που μέχρι στιγμής συγκροτούν τον “Ελλα-δικά μας” είναι να επικοινωνήσει στον καταναλωτή το όφελος που έχει αν επιλέξει ένα προϊόν με το σήμα του “Ελλα-δικά μας”.

“Αυτό που θέλουμε να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι η αξία που επιστρέφει στην ελληνική οικονομία επιλέγοντας ένα προϊόν του “Ελλα-δικά μας” είναι πολλαπλάσια σε σχέση με ένα προϊόν που παράγει μια εταιρία η οποία δεν ακολουθεί το ίδιο μοντέλο” λέει ο κ Τσαούτος.

Ο κ. Τσαούτος επισημαίνει ότι στον “Ελλα-δικά μας” δεν είναι μια εταιρία από κάθε κλάδο δηλαδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά συνέργειες με στόχο αυτές οι εταιρίες να πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα και να πορευτούν μαζί στο εξωτερικό.
Σήμερα ο “Ελλα-δικά μας” αποτελείται από 45 εταιρίες και σύντομα αναμένεται να ξεπεράσει τις 50.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ