ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κ. Γαλάνης: Υψηλής ποιότητας οφθαλμολογικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

Κ. Γαλάνης: Υψηλής ποιότητας οφθαλμολογικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

“Εξειδικευμένες υπηρεσίες και απαιτητικές οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις παρέχει τo Athens eye Hospital μια κλινική που ήρθε να καλύψει ένα κενό στην Ελλάδα” λέει στο CNN Greece o κ Κωνσταντίνος Γαλάνης, διοικητικός υπεύθυνος του Athens eye Hospital.

Μιλώντας στο περιθώριο των βραβείων Diamonds of the Greek Economy, ο κ. Γαλάνης, είπε ότι, στο Athens eye Hospital καλύπτονται 18 υποειδικότητες που έχουν να κάνουν με την υγεία των ματιών και αντιμετωπίζονται δύσκολα χειρουργικά περιστατικά.

Το Athens eye Hospital έχει πιστοποιηθεί για τον ιατρικό τουρισμό και δέχεται ασθενείς από την νοτιοανατολική Ευρώπη και αραβικές χώρες, αλλά και από χώρες της δυτικές Ευρώπης για δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις.

Για το άμεσο μέλλον ο κ Γαλάνης είπε ότι το Athens eye Hospital έχει ξεκινήσει ήδη να επενδύσει στον τομέα της έρευνα και της εκπαίδευσης. Παρουσιάζονται νέες χειρουργικές τεχνικές και δημιουργούνται τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα πρωτοβάθμιες μονάδες υγείας για τους ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στο Athens eye Hospital.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ