ΚΟΣΜΟΣ

Σιγκαπούρη: η νέα πρωτεύουσα των cocktail του κόσμου μεθάει τις αισθήσεις

Σιγκαπούρη: η νέα πρωτεύουσα των cocktail του κόσμου μεθάει τις αισθήσεις
Facebook/manhattansg

H Σιγκαπούρη είναι ιδιαίτερη -σήμερα όμως είναι και η πρωτεύουσα του κόσμου για τους εραστές των cocktail αναφέρει σε δημοσίευμα της η The Washington Post.

"Σε μια μόλις εβδομάδα που έζησα στην πόλη, απόλαυσα ένα cocktail που παντρεψε το ρούμι με το γιαούρτι και είχε στα συστατικά του δύο είδη νοτιοανατολικών ασιατικών μυρμηγκιών και μέθυσα με τη γεύση δύο ποικιλιών κρασιού που είχαν νότες από σύκο, αχλάδι, ντομάτα και λάχανο" αναφέρει η αρθρογράφος Carey Jones.

Eντυπωσιασμένη από όλες τις απολαύσεις που γενναιόδωρα μπορεί κανείς να ζήσει στη Σιγκαπούρη η Jones κάνει λόγο για μια επαναστατική κουλτούρα που αναζητάει νέες αλχημείες για τους επισκέπτες της πόλης.
Δεν είναι μόνη.

Στην πρόσφατη λίστα των 50 καλύτερων bar του κόσμου, η Σιγκαπούρη ήρθε τρίτη με συνολικά έξι ναούς του ποτού να κερδίζουν εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τη λίστα το πολυτελές bar Manhattan είναι στην έβδομη θέση με τα Atlas, Gibson, Operation Dagger και Native να το ακολουθούν.

MANH1

Για την Washington Post υπάρχουν και άλλοι ναοί του εκλεπτυσμένου cocktail που είναι αφορμές για να επισκεφθεί κανείς την Σιγκαπούρη των πολλών θαυμάτων.

Τα bar Jigger & Pony, Sugarhall και Tippling Club ίσως είναι πολύ σύντομα στη λίστα των πενήντα πιο εντυπωσιακών bar στον κόσμο. Ελπίζουμε να μεθύσουμε με την επιτυχία τους πριν καθιερωθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ