ΚΟΣΜΟΣ

Κυκλοφορεί τελικά σήμερα το βιβλίο για τον Τραμπ με δικαστική απόφαση

Κυκλοφορεί τελικά σήμερα το βιβλίο για τον Τραμπ με δικαστική απόφαση
ΑΡ Photo

Η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να μην βγει στην κυκλοφορία το περίφημο βιβλίο της ανηψιάς του. Χτες, όμως, ένας δικαστής απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και το βιβλίο θα κυκλοφορήσει κανονικά. 

Η Μέρι Τραμπ, η ανιψιά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είναι τελικά ελεύθερη να διαθέσει και να συζητήσει όπου και όπως θέλει για το βιβλίο της, που όπως όλα δείχνουν είναι πραγματικός κόλαφος για την προεδρική οικογένεια, σύμφωνα με απόφαση που πήρε χθες ο δικαστής Χαλ Γκρίνγουλντ του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Η Μέρι, κόρη του θανόντος μεγαλύτερου αδερφού του προέδρου Τραμπ, του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, ήρθε αντιμέτωπη με την έκδοση έκδοση μιας διαταγής προσωρινών μέτρων, κάθως ο θείος της, ο Ρόμπερτ Τραμπ, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, προκειμένου να εμποδίσει την κυκλοφορία του βιβλίου.

Ωστόσο, ο δικαστής Γκρίνγουλντ αναίρεσε τους περιορισμούς χθες το βράδυ, επιτρέποντας στη Μέρι Τραμπ να κυκλοφορήσει και να προωθήσει το βιβλίο της.

Η απόφαση αυτή ελήφθη την παραμονή της προγραμματισμένης για σήμερα επίσημης κυκλοφορίας του βιβλίου.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Τόσο Πολύ Αλλά Ποτέ Αρκετό: Πώς Η Οικογένειά Μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο» και προσελκύει την προσοχή των ΜΜΕ, καθώς παρουσιάζει άγνωστες πτυχές των παιδικών χρόνων και της προσωπικής ζωής του προέδρου Τραμπ.

Η Μέρι Τραμπ είναι το πρώτο μέλος της προεδρικής οικογένειας που μιλάει τόσο ανοιχτά για τον πρόεδρο Τραμπ, την παιδική του ηλικία, την ψυχοσύνθεσή του αλλά και τις συνέπειες όλων αυτών στη διακυβέρνησή του.

«Τώρα που η αντισυνταγματική διαταγή απαγόρευσης έχει τελικά αρθεί, είμαστε σίγουροι ότι ο Λευκός Οίκος και η Αμερική περιμένουν να ακούσουν αυτά που η Μέρι έχει να πει», είπε ο Κρις Μπαστάρντι, εκπρόσωπος της Μέρι Τραμπ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες.

Το βιβλίο των 240 σελίδων υποστηρίζει ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι προϊόν του «κοινωνιοπαθούς» πατέρα του. Ο πατέρας του, ο Φρεντ Τραμπ, δημιούργησε για τα παιδιά του μια τραυματική και κακοποιητική οικογενειακή ζωή, σύμφωνα με την Washington Post. «Ο πρόεδρος λέει ότι ο πατέρας του ήταν στοργικός και καθόλου σκληρός μαζί του όταν ήταν παιδί», απάντησε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ