ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οκτώ μικροσκοπικοί ξενώνες με… χαρακτήρα

Οκτώ μικροσκοπικοί ξενώνες με… χαρακτήρα
Facebook

Ψηλά στα Απαλάχια Όρη, οι φιλοξενούμενοι χαλαρώνουν στο τζακούζι, απολαμβάνοντας τον ήλιο να «πέφτει» στην πράσινη κοιλάδα. Όλα αυτά, στον ξενώνα Live a Little Chatt.

Όμως, προς έκπληξή μας, οι επισκέπτες δεν επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος μόνο για την ομορφιά και την πολυτέλειά του αλλά και για να μάθουν να ζουν πιο απλά, λιτά και με... ολιγάρκεια. Στο Live a Little Chatt δεν υπάρχουν δωμάτια. Αντιθέτως, αποτελείται από τρία μικροσκοπικά σπίτια.

Οι ιδιοκτήτες, Joe Curro και Brian Morris δημιούργησαν το θέρετρο λίγο έξω από την πόλη Τσαττανούγκα του Τενεσί. Στόχος και των δύο ήταν μία πιο λιτή ζωή δίπλα στη φύση.

«Θέλουμε απλά να προσφέρουμε στους ανθρώπους ένα μέρος να μείνουν και να μπορούν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και τη θέα. Όταν μένεις σε ένα τόσο μικροσκοπικό σπίτι, ξυπνάει μία παιδική διάθεση μέσα σου».

Ευτυχώς, ο Joe και ο Brian δεν είναι οι μόνοι που λατρεύουν τη λιτή ζωή και τους μικροσκοπικούς χώρους, καθώς μικρά ξενοδοχεία «ξεφυτρώνουν» σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ. Αυτά είναι οκτώ από αυτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ