ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Grace Santorini: Μια αναβαθμισμένη εμπειρία ευεξίας στη Σαντορίνη

Grace Santorini: Μια αναβαθμισμένη εμπειρία ευεξίας στη Σαντορίνη

Σαντορίνη. Αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της Ελλάδας και είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι χιλιάδες τουρίστες επιλέγουν κάθε χρόνο τη Θήρα, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Το φυσικό κάλλος του νησιού και η άγρια ομορφιά του το καθιστούν απίστευτα δημοφιλές σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν αποτελούν, όμως, τον μοναδικό λόγο για τον οποίο άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη, ταξιδεύουν ανά έτος στη Σαντορίνη. Τα πολυτελή ξενοδοχεία με την απίστευτη θέα και τις διακεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρουν τοποθετούν το αιγαιοπελαγίτικο νησί στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο.

Το βραβευμένο Grace Santorini

Το ξενοδοχείο Grace Santorini στο Ημεροβίγλι αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το ξεχωριστό exclusive boutique hotel, το οποίο βρίσκεται πάνω από τη διάσημη Καλντέρα, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες του και αναγνωρίζεται για αυτό. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει αναδειχθεί ως το καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο στην Ευρώπη, στο πλαίσιο των βραβείων European Hospitality Awards.

Το «μυστικό» της επιτυχίας του βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στην αισθητική του και συγκεκριμένα, στον επιτυχημένο συνδυασμό των παραδοσιακών στοιχείων με το σύγχρονο ντιζάιν και την πολυτέλεια. Ωστόσο, ένας ακόμη παράγοντας που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι γεύσεις που προσφέρει σε εκείνους που το επισκέπτονται.

2 copy

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Grace Santorini μπορούν να μιλήσουν για μια γαστρονομική «έκρηξη» πάνω από την Καλντέρα. Το γεγονός ότι το εστιατόριο Santoro του ξενοδοχείου βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας για το 2017, κερδίζοντας τον δικό του «Χρυσό Σκούφο», σίγουρα δίνει μια άλλη διάσταση στις παραπάνω πληροφορίες. Το ιδιαίτερο και γευστικό μενού του ξενοδοχείου, το οποίο έχει δημιουργήσει ο σεφ Σπύρος Αγιούς, προσφέρεται με θέα τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα του νησιού και περιλαμβάνει γεύσεις και πρώτες ύλες από τις Κυκλάδες αλλά και στοιχεία από τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα.

3 copy

Κορυφαίες υπηρεσίες

Στη λίστα με τα πλεονεκτήματα συγκαταλέγονται, φυσικά, οι κορυφαίες υπηρεσίες που το Grace Santorini προσφέρει και στις οποίες περιλαμβάνεται η αναβαθμισμένη εμπειρία ευεξίας που ο κάθε επισκέπτης μπορεί να έχει στους χώρους του. Πράγματι, το στούντιο γιόγκα και πιλάτες, όπου καθημερινά πραγματοποιούνται δωρεάν συνεδρίες, αλλά και η «Βίλα» -μια σουίτα που προσφέρει την υπέρτατη πολυτέλεια στο νησί της Σαντορίνης με τέλεια θέα στο Αιγαίο Πέλαγος- με το ιδιωτικό της spa, την ιδιωτική της πισίνα και τους απομονωμένους χώρους για ηλιοθεραπεία, «κερδίζουν» από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη.

4 copy

Το σίγουρο είναι πως το Grace Santorini αναβαθμίζει την έννοια της πολυτελούς διαμονής, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Η επιβράβευση του από τους ειδικούς και τους επισκέπτες του αποδεικνύουν πως όταν η παράδοση συνδυάζεται με την πολυτέλεια και τις σύγχρονες τουριστικές απαιτήσεις, το αποτέλεσμα είναι απλώς ασυναγώνιστο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ