ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Tα 10 πιο φωτογενή resorts για το Instagram το 2015

Tα 10 πιο φωτογενή resorts για το Instagram το 2015
Plaza Hotel/Instagram

Το αγαπημένο κοινωνικό δίκτυο των πιο εύρωστων κοινωνικών τάξεων, το Instagram έχει αποφασίσει να αποδομήσει τον κόσμο μας εικόνα μετά από εικόνα.

Προσθέτοντας ακόμη μια λίστα στην ηδονοβλεπτική του ανασκόπηση το Instagram παρουσίασε ποια είναι τα δέκα πιο δημοφιλή τουριστικά spot στον κόσμο με μόνο κριτήριο του το geotagging στις αναρτήσεις που φιλοξένησε στους servers του φέτος.

Παρουσιάζουμε τα δέκα θέρετρα που φωνάζουν για ακόμη περισσότερες selfie. Φυσικό φως, smartphone, εισιτήριο, πάμε.

10. Titanic Deluxe Hotel Belek

https://www.instagram.com/p/p

Η φυσική ομορφιά της Αττάλειας που το περικλείει είναι ένα μόνο από τα προσόντα αυτού του ξενοδοχείου που είναι πολύ αγαπητό στη γείτονα χώρα. 600 δωμάτια μοιάζουν αρκετά για να βγάλεις selfie, έτσι δεν είναι;

9. Tokyo Disney Resort

https://www.instagram.com/p/p

Στη χώρα του anime, στην πατρίδα των Manga o φανταστικός κόσμος της Disney βρίσκει το ιδανικό του κοινό.

8. The Plaza Hotel

https://www.instagram.com/p/p

Εμβληματικό και ιστορικό από τότε που άνοιξε τις πύλες της δικής του φιλοξενίας, το 1907, το κατάλυμα στη γωνία της Fifth Avenue και Central Park είναι εδώ και σχεδόν έναν αιώνα κορυφαίος προορισμός για διασημότητες, συγγραφείς και ηγέτες στον κόσμο. Τώρα ανήκει στη γενιά των Grammers που το τιμούν δεόντως.

7. Hotel del Coronado

https://www.instagram.com/p/p

Με την αύρα του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια να το περικλείει το Del Coronado είναι ένα μέρος που κάθε τουρίστας της Δυτικής Ακτογραμμής έχει τιμήσει με ή χωρίς smartphone.

6. Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resort

https://www.instagram.com/p/p

Στο Ουακίκι της Xαβάη ο παράδεισος δεν μπορεί να περιμένει. Έχει ήδη εδραιωθεί.

5. Atlantis Resort, Paradise Island

https://www.instagram.com/p/p

Με τον Ατλαντικό να απλώνεται μπροστά του, το Atlantis resort είναι δημοφιλές σε όσους εκτιμούν τις Μπαχάμες. Για τα τιρκουάζ νερά, τις χρυσές παραλίες και κάθε θαλάσσιο σπορ που μπορεί να κάνεις σε αυτό τον κόσμο, σε αυτή τη ζωή.

4. Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

https://www.instagram.com/p/p

Κάτι ανάμεσα σε κατάλυμα και club με τους πιο up and coming επαγγελματίες της χορευτικής μουσικής σκηνής να φροντίζουν για τα soundtrack της βραδιάς, το Ushuaïa είναι ένα τουριστικό θέρετρο για όσους αγαπάνε να κάνουν διακοπές που έχουν ρυθμό και μπάσο βαθύ.

3. Atlantis The Palm

https://www.instagram.com/p/p

Κτισμένο επάνω στο τεχνητό νησί Palm Jumeirah με όραμα να θυμίζει κάτι από το μύθο της χαμένης Ατλαντίδας, πρόκειται για ένα ξενοδοχείο βγαλμένο από την ανθρώπινη φαντασία. Σύμβολο πολυτέλειας, πέρα από τις επίγειες απολαύσεις, το υποβρύχιο ενυδρείο δίνει ευκαιρίες για κολύμπι με δελφίνια ενώ το τεράστιο υδάτινο πάρκο είναι ιδανικό για γοργόνες και τρίτωνες που γεννήθηκαν άνθρωποι σε αυτή τη ζωή.

2. Fontainebleau Miami Beach

https://www.instagram.com/p/p

Το Μαϊάμι είναι ένας παράδεισος για τον καταναλωτή. Ιδανικό θέρετρο για όσους αγαπούν να ξοδεύουν έχει τη δική του “νεοϋορκέζικη 5η Λεωφόρο”. Στην οδό Λίνκολν το ιστορικό Fontainebleau εξακολουθεί να θυμίζει σε όλους την αίγλη του Μαϊάμι των Mad Men και των φίλων τους όταν έκαναν διακοπές.

1. Universal Orlando Resort

https://www.instagram.com/p/p

Όχι τουριστικό θέρετρο αλλά μια παραμυθούπολη για μικρούς και μεγάλους το τεράστιο θεματικό πάρκο των Universal Studios αποτελείται από 2 επιμέρους πάρκα. Τα “Universal’s Islands of Adventure” και “Universal Studios Orlando” είναι ο κόσμος του κινηματογράφου στην πραγματική ζωή και κάπως έτσι γίνεται και το μέρος που οι νομάδες του σήμερα τιμούν με τα περισσότερα selfies της ψηφιακής ζωής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ