TECH

Στην αγορά smartphone με μπαταρία που φορτίζεις δύο φορές το μήνα...

Στην αγορά smartphone με μπαταρία που φορτίζεις δύο φορές το μήνα...
Ξεχνάς να φορτίσεις το smartphone που κυκλοφορεί ήδη στην κινεζική αγορά. Gear Best/Outkitel

Τα νέα για αυτούς που βαρέθηκαν να τρέχουν κάθε λίγο και λιγάκι πίσω από έναν φορτιστή και μία πρίζα, τα νέα που έρχονται από την Κίνα θα τους ενθουσιάσουν.

Νέο smartphone που κυκλοφόρησε στην αγορά «υπόσχεται» ότι η μπαταρία του δεν χρειάζεται φόρτιση πριν το πέρας 10 ή 15 ημερών, ανάλογα πάντα με τη χρήση που κάνει ο ιδιοκτήτης του.

Το Oukitel K10000 έχει μπαταρία 10.000 Αμπέρ, που παραμένει φορτισμένη τέσσερις φορές περισσότερο από ότι η μπαταρία ενός Samsung Galaxy S6 και πεντέμιση φορές περισσότερο από ότι αυτή ενός iPhone 6. Σύμφωνα με την εταιρεία Oukitel, για μια πλήρη φόρτιση απαιτούνται 3,5 ώρες.

Τα τελευταία χρόνια, το λογισμικό των smartphones έχει βελτιωθεί και παρά την αυξημένη χρήση, η διάρκεια «ζωής» της μπαταρίας είναι μεγαλύτερη από ότι στο παρελθόν. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, η αύξηση της «ζωής» εξακολουθεί να μην ικανοποιεί τους καταναλωτές. Κάτι που σύμφωνα με την Oukitel δεν πρόκειται να συμβεί με το δικό της smartphone, καθώς όπως τονίζεται το K10000 διαθέτει «πανέξυπνη stand-by λειτουργία και εξίσου πανέξυπνη διαχείριση της κατανάλωσης της μπαταρίας».

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι το συγκεκριμένο smartphone έχει τη δυνατότητα να φορτίσει κι άλλες συσκευές.

This smartphone's battery can last up to 15 days

Hope King by CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ