ΣΠΟΡ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατηγορεί την Superleague για την ανακοίνωση σχετικά με το "λουκέτο"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατηγορεί την Superleague για την ανακοίνωση σχετικά με το "λουκέτο"

Επίθεση στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Superleague σχετικά με την αντίθεσή της στην απόφαση για προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος από την Επιτροπή Εξομάλυνσης. Σύμφωαν εμ το ρεπορτάζ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φέρονται να επιβεβαιώνουν ότι υάρχει πρόβλημα με την συγκεκριμένη φράση και δηλώνουν επίσης αντίθετοι.

Οι "πράσινοι" εγκαλούν την Λίγκα ότι δεν υπήρχε συμφωνία για το τελευταίο κομμάτι της ανακοίνωσης, στο οποίο η Superleague εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση για λουκέτο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με έκπληξη διάβασε την ανακοίνωση της Super League για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εκ των υστέρων μετά την αποχώρηση πολλών μελών από το Δ.Σ προσετέθη παράγραφος που αλλοιώνει τα συμφωνηθέντα.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δηλώνει υποχρεωμένη να πειθαρχήσει στις αποφάσεις FIFA, UEFA και διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ περί των πρωταθλημάτων, θεωρεί ότι δύσκολα μπορεί να δει προκοπή το ποδόσφαιρο σε συνθήκες μαφιόζικων επιθέσεων και ελπίζει η Πολιτεία να διαλευκάνει γρήγορα όσα ανατριχιαστικά συμβαίνουν εις βάρος ανθρώπων και των οικογενειών τους ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η ευνομία στο ποδόσφαιρο".

*Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τόοο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, φέρονται αντίθετοι στην ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπήρξε σχετική συμφωνία για την επίμαχη φράση, πριν ολοκληρωθεί η έρευνα της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε σχετικά

Δεν συμφωνεί με την αναστολή του πρωταθλήματος η Superleague

ΔΗΜΟΦΙΛΗ