ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος για ληστείες - Πώς τον εντόπισαν οι Αρχές

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος για ληστείες - Πώς τον εντόπισαν οι Αρχές
Η σύλληψη του 42χρονου δράστη έγινε στην περιοχή της Τούμπας από τις αστυνομικές αρχές INTIME

Ληστείες σε φαρμακείο και καταστήματα ψιλικών της ανατολικής Θεσσαλονίκης διέπραττε ένας άνδρας ηλικίας 42 ετών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν 7 ληστείες οι οποίες εντοπίζονται στις περιοχές της Καλαμαριάς, της Πυλαίας και της Τούμπας.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η αξιολόγηση – αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, οδήγησε στην εξιχνίαση των 7 περιπτώσεων ληστειών, με την ταυτόχρονη ταυτοποίηση του δράστη τους.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Τούμπας από αστυνομικούς του Τ.Α. Καλαμαριάς και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αφού την προηγούμενη ημέρα, με απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από φαρμακείο.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – 24 Φεβρουαρίου 2022, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε τις εισπράξεις από έξι καταστήματα ψιλικών.

Κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσε για να προσεγγίζει και να διαφεύγει από τους στόχους του, κινητό τηλέφωνο, πτυσσόμενος κόφτης, μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και είδη ρουχισμού που τον τοποθετούν στους τόπους που έλαβαν χώρα οι ληστείες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ