ΕΛΛΑΔΑ

«Πονοκέφαλος» στην ΕΛ.ΑΣ.: Χτύπησαν με χειροβομβίδα πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία

«Πονοκέφαλος» στην ΕΛ.ΑΣ.: Χτύπησαν με χειροβομβίδα πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία
Οι δράστες, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να επέβαιναν σε μηχανή, πέρασαν ακαριαία και πέταξαν τη χειροβομβίδα και εξαφανίστηκαν σαν… κύριοι. INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Προβληματισμό για τη δράση παράνομων κυκλωμάτων που φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούν ακόμη και χειροβομβίδες, εκφράζουν στελέχη της Κατεχάκη, μετά το χτύπημα τη νύχτα σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, όπου μάλιστα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι άγνωστοι πέταξαν μία χειροβομβίδα, η οποία εξερράγη και προκάλεσε ζημιές σε έξι αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στη τζαμαρία της εισόδου.

Αυτή την ώρα, γίνεται έρευνα, για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο στόχος, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί, ότι στην πολυκατοικία διέμενε και αστυνομικός.

Οι δράστες, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να επέβαιναν σε μηχανή, πέρασαν ακαριαία και πέταξαν τη χειροβομβίδα και εξαφανίστηκαν σαν… κύριοι.

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν, έχουν υπάρξει κι άλλα χτυπήματα, με βόμβες μολότοφ και εκρηκτικούς μηχανισμούς, το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε μία χειροβομβίδα, εγείρει πολλά ερωτήματα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ