ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή 6χρονου από την Κηφισιά: Πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Νορβηγία

Αρπαγή 6χρονου από την Κηφισιά: Πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Νορβηγία
ΙΝΤΙΜΕ

Στη Νορβηγία φαίνεται πως βρίσκεται το 6χρονο παιδί που απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά

Όπως ανακοίνωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, ένας άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα του παιδιού φαίνεται πως επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να «κατεβάσουν» το amber alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα.

E-mail φαίνεται πως δέχθηκε και η Ελληνίδα δικηγόρος του πατέρα από Νορβηγό συνάδελφό της, στο οποίο επίσης αναφέρεται ότι το παιδί βρίσκεται στη χώρα και χαίρει άκρας υγείας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το παιδί έφυγε από Θεσσαλονίκη με πλαστό διαβατήριο.

Το χρονικό της αρπαγής του παιδιού

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης, στις 20:40 όταν ένας άγνωστος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού και άρπαξε το παιδί.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Οικονομάκη, δικηγόρο της μητέρα που μίλησε στο OPEN, ο 6χρονος βρισκίταν στο σπίτι της μητέρας του με τη γιαγιά του, όταν κάποια στιγμή άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του. Όταν άνοιξε την πόρτα, άγνωστος τον απήγαγε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δυστυχώς το σπίτι δεν είχε κάμερες αλλά «υπάρχει πληροφόρηση» από τα γειτνιάζοντα ακίνητα. Όπως φαίνεται, πρόκειται για βανάκι και τουλάχιστον ένας άνδρας ηλικίας έως 45 ετών. Ο δράστης ήταν λίγο άνω του κανονικού βάρους και με ύψος έως 1,80μ., ενημερώνει ο δικηγόρος.

Ο πατέρας του παιδιού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία. Το παιδάκι με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα.

Όλα έδειχαν από την αρχή ότι το κίνητρο της αρπαγής κρυβόταν στη διαμάχη μεταξύ των γονιών για την επιμέλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ