ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του γνωστού γυμναστή

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του γνωστού γυμναστή
Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέδειξε πρόσωπα, ως ηθικούς αυτουργούς πίσω από το βίαιο τέλος που έδωσε στη ζωή του PIXABAY

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 50χρονου γυμναστή, ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης απαγχονισμένος, στο γυμναστήριό του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο γνωστός προπονητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε, σε υπόθεση που αρχικά έδειχνε για αυτοκτονία, ωστόσο, πλέον εξετάζεται απότο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Αυτό που κίνησε τις διαδικασίες ήταν μια ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί και εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς όπως προκύπτει τίθεται θέμα ηθικών αυτουργών πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέδειξε πρόσωπα, ως ηθικούς αυτουργούς πίσω από το βίαιο τέλος που έδωσε στη ζωή του.

Παράλληλα, ο 50χρονος άνδρας έκανε αναφορά στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, καθώς και σε κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια.

Στο μήνυμά του μάλιστα περιγράφει τη συγκεκριμένη γυναίκα ενώ σημειώνει ότι την εμπιστεύτηκε τόσο που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Όπως γράφει μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ