ΕΛΛΑΔΑ

Ακρόπολη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών που επιτίθενται σε ανήλικους

Ακρόπολη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών που επιτίθενται σε ανήλικους
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Την ομάδα των ληστών που επιτίθενται σε ανήλικους στην περιοχή της Ακρόπολης, απειλώντας ότι θα ξυλοκοπήσουν τα θύματά τους και τους αρπάζουν χρήματα και κινητά, προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αρχές, καθώς τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν κάνει δύο φορές την εμφάνισή τους, προκαλώντας τον τρόμο συνολικά σε πέντε παιδιά.

Συγκεκριμένα, χθες, Μεγάλη Τετάρτη, και μάλιστα μόλις στις 7:30μμ τρεις δράστες εντόπισαν τρεις ανήλικους στην περιοχή της Ακρόπολης και αφού τους απείλησαν ότι θα ασκήσουν σωματική βία και θα τους προκαλέσουν χτυπήματα με μπουνιές και κλωτσιές, άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν σαν… κύριοι.

Τα 15χρονα θύματα ειδοποίησαν τις Αρχές, δίνοντας και τα χαρακτηριστικά των δραστών, οι οποίοι όμως είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Πριν από δύο ημέρες, πάλι στην περιοχή της Ακρόπολης, πέντε δράστες είχαν επιτεθεί και πάλι σε δύο 15χρονα παιδιά, αρπάζοντάς τους κινητά και χρήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια συμμορία.

Οι επιθέσεις όμως σε ανήλικους τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να είναι σε έξαρση, καθώς χθες βράδυ, στο Μαρούσι, ένα παιδί έπεσε θύμα ληστών στο δρόμο ενώ πριν μια ημέρα μέσα στο συρμό του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας, τρεις δράστες απείλησαν με μαχαίρι έναν 16χρονο και του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ