ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Ελεύθερος ο Αρχιμανδρίτης για τo βίντεο στον 12χρονο - Πήρε αναβολή για 16 Ιουνίου

Ναύπλιο: Ελεύθερος ο Αρχιμανδρίτης για τo βίντεο στον 12χρονο - Πήρε αναβολή για 16 Ιουνίου
Screen grab/Youtube/ArgolikesEidiseis

Αναβολή πήρε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου όπου δικάζεται η υπόθεση του 40χρονου Αρχιμανδρίτη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί και συγκεκριμένα για αποστολή βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 40χρονου ιερέα να ανοιχτεί το κινητό του, για να διαπιστωθεί ότι -όπως υποστηρίζει- η αποστολή του άσεμνου υλικού έγινε από λάθος και προορίζονταν για άλλο παραλήπτη που είναι ενήλικος.

Ο Αρχιμανδρίτης κατηγορείται ότι έστειλε στον 12χρονο μέσω social media, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα απολογηθεί σήμερα, Τρίτη.

Το κινητό και οι υπολογιστές του 40χρονου έχουν ήδη κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ μέσω της διασταύρωσης των στοιχείων οι Αρχές εξετάζουν εάν το περιεχόμενο αυτό έχει σταλεί και σε άλλους ανήλικους ή ακόμη και σε ενήλικες.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του αρχιμανδρίτη, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος είχε διαδικτυακές ερωτικές επαφές με τέσσερις ενήλικους άνδρες, ενώ το βίντεο υποστήριξε ότι το έστειλε «κατά λάθος» στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ