ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Στον ανακριτή ο Aρχιμανδρίτης - Παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές συνομιλίες με 4 άνδρες

Ναύπλιο: Στον ανακριτή ο Aρχιμανδρίτης - Παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές συνομιλίες με 4 άνδρες
Ο 40χρονος ιερέας την ώρα που μεταβαίνει στο δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου Screen grab/Youtube/ArgolikesEidiseis

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση με τον 40χρονο Αρχιμανδρίτη από την Ερμιονίδα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς έστειλε μήνυμα με άσεμνο βίντεο σε ένα 12χρονο αγόρι.

Ειδικότερα, ο Αρχιμανδρίτης κατηγορείται ότι έστειλε στον 12χρονο μέσω social media, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα απολογηθεί σήμερα, Τρίτη.

Το κινητό και οι υπολογιστές του 40χρονου έχουν ήδη κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ μέσω της διασταύρωσης των στοιχείων οι Αρχές εξετάζουν εάν το περιεχόμενο αυτό έχει σταλεί και σε άλλους ανήλικους ή ακόμη και σε ενήλικες.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του Αρχιμανδρίτη, το τελευταίο διάστημα ο ίδιος είχε διαδικτυακές ερωτικές επαφές με τέσσερις ενήλικους άνδρες, ενώ το βίντεο υποστήριξε ότι το έστειλε «κατά λάθος» στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Τι υποστηρίζει ο Αρχιμανδρίτης

Κατά πληροφορίες, ο 40χρονος επιμένει στον αρχικό του ισχυρισμό, πως δηλαδή κατά λάθος έστειλε το βίντεο στον 12χρονο, συμπληρώνοντας πως προοριζόταν για άλλο παραλήπτη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega μέσω του δικηγόρου του, αρνείται ότι είχε επικοινωνία με άλλους ανήλικους.

«Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανήλικους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι το γεγονός έγινε γνωστό όταν ο πατέρας του ανήλικου, αντιλήφθηκε μηνύματα στο κινητό του, όπου ο ιερέας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έστελνε στον 12χρονο βίντεο όπου κατέγραφε τον εαυτό του γυμνό.

Οι γονείς του όπως ανέφεραν, αναγνώρισαν την φωνή του και τότε κατήγγειλαν το περιστατικό.

«Το παιδί, μου έδειξε κλαίγοντας το βίντεο με τον ιερέα» λέει η μητέρα του 12χρονου

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του στο Mega, όλα ξεκίνησαν όταν το παιδί σε άσχημη κατάσταση, πήγε κλαίγοντας και της έδειξε το βίντεο με τον ιερέα.

«Στάλθηκε στο γιο μου εχθές το απόγευμα ένα πάρα πολύ άσχημο βίντεο. Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει «πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;». Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα», είπε η μητέρα του 12χρονου.

Μόλις το είδε πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας, καθώς το σοκ ήταν μεγάλο. Ο 40χρονος ανήκε στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας και είχε συχνά επαφές με το παιδί και την ίδια.

«Παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις έτσι. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ