ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες του «βιαστή με το πατίνι»

ΕΛΑΣ: Δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες του «βιαστή με το πατίνι»
Eurokinissi

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αατυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 23χρονου που είχε συλληφθεί το βράδυ της 9ης Ιουνίου 2023 για την απόπειρα βιασμού 69χρονης στη Σκάλα Ωρωπού.

Πρόκειται για τον Ishaq Adil του Shahzad και της Zatoon, γεννηθέντα την 4-11-2000 στο Πακιστάν.

Επειδή η παραπάνω αξιόποινη πράξη προσβάλλει το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας και της γενετήσιας ελευθερίας και αυτοδιάθεσης, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη του παραπάνω εγκλήματος σε βάρος και άλλων θυμάτων και την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με το διερευνώμενο έγκλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22950-39430 του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 18:00 ώρα της 28-7-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Μπείτε ΕΔΩ για να δείτε τις φωτογραφίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ