ΕΛΛΑΔΑ

Επεσαν οι υπογραφές για νέα νοσοκομεία σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη - Δωρεά του «Στ. Νιάρχος»

Επεσαν οι υπογραφές για νέα νοσοκομεία σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη - Δωρεά του «Στ. Νιάρχος»
INTIME ΑΡΧΕΙΟ

Υπεγράφη η σύμβαση για την έναρξη κατασκευής των τριών νέων δημόσιων Νοσοκομείων, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη και δύο νέων Γενικών Νοσοκομείων στην Κομοτηνή και τη Σπάρτη, τα οποία θα παραδοθούν πλήρως εξοπλισμένα προκειμένου να ενισχύσουν τις δομές της δημόσιας υγείας στην Ελληνική Περιφέρεια.

Οι νέες, υπό κατασκευή, δομές, εξοπλισμένες με καινοτόμο τεχνολογία, πρόκειται να οικοδομηθούν με σεβασμό στο περιβάλλον και αναβαθμισμένες παροχές υγειονομικής περίθαλψης για τους πολίτες.

Στην τελετή υπογραφής παρέστη ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. «Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο του ιδρύματος Ανδρέα Δρακόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΝ για την πολύ μεγάλη δωρεά, η οποία, πέραν της τεχνικής κατασκευής των τριών νοσοκομείων, θα αποτελέσει και τον προπομπό της επόμενης ημέρας του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εφαρμόζοντας νέα συστήματα και νέες τεχνολογίες», δήλωσε ο κ. Θεμιστοκλέους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ