ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Νέες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη προκαλεί ο γάμος υπερπαραγωγή των Ρομά

Βόλος: Νέες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη προκαλεί ο γάμος υπερπαραγωγή των Ρομά
Unsplash

Ο γάμος υπερπαραγωγή των Ρομά συνεχίζει να αναστατώνει την κοινωνία του Βόλου και να φέρνει μέλη της οικογένειας αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη.  

Μετά την δικογραφία για την δημόσια σφαγή αρνιών, ο πατέρας της νύφης, σύμφωνα με το thenewspaper.gr οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Το γαμήλιο γλέντι έλαβε τελικά χώρο στο γήπεδο της ΕΤΒΑ, χώρο που έκλεισε ο πατέρας της νύφης για να χωρέσει τους 3000 προσκεκλημένους στην γιορτή, αλλά και για να μην πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί μέσα στον οικισμό του Αλιβερίου ενοχλώντας πιθανόν τους περίοικους.

Ωστόσο οι διαμαρτυρίες στην αστυνομία λόγω του έντονου θορύβου δεν έλειψαν, καθώς το ξεφάντωμα υπό τους ήχους πενταμελούς ορχήστρας κράτησε ως τα ξημερώματα.

Το αποτέλεσμα ήταν στις 6 π.μ περίπου να συλληφθεί ο πατέρας της νύφης και να οδηγηθεί την Τετάρτη (9/8) στο αυτόφωρο ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για ηχορύπανση.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτιών, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με αναστολή, λόγω του λευκού ποινικού του μητρώου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ