ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι
Περιπολικό της ΕΛΑΣ ΙΝ ΤΙΜΕ / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι τον Μάρτιο του 2023, εξιχνίασαν οι Αρχές. 

Ταυτοποίησαν τον 34χρονο που άνοιξε πυρ, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αυτού και επιπλέον τριών ατόμων, 45, 31 και 24 ετών αντίστοιχα για, κατά περίπτωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

«Φως» στην υπόθεση έριξαν τόσο τα ευρήματα από το σημείο του συμβάντος, τα οποία ανακτήθηκαν και αναλύθηκαν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Όπως προέκυψε, ο 45χρονος και ο 31χρονος, μαζί με άλλα άτομα που παρείχαν υπηρεσίες «ασφαλείας», οδήγησαν εκτός του καταστήματος τον 34χρονο θαμώνα και στη συνέχεια 21χρονο φίλο του, τον οποίο και χτύπησαν με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να χρειαστεί να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό».

Από τους πυροβολισμούς δεν προέκυψε τραυματισμός, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες οι οποίοι απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ότι, ο 34χρονος κρατείται καθώς στις 25 Ιουνίου 2023 είχε συλληφθεί μαζί με τον 24χρονο από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας για έτερη δικογραφία.

Τότε στην κατοχή του είχε βρεθεί και κατασχεθεί πιστόλι, από το οποίο, σύμφωνα με τα εργαστηριακά αποτελέσματα, προέκυψε ότι είχαν πυροδοτηθεί οι ανωτέρω κάλυκες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ