ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Στην Ασφάλεια με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε ο άνδρας που αναζητούσε η αστυνομία

Αλεξανδρούπολη: Στην Ασφάλεια με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε ο άνδρας που αναζητούσε η αστυνομία
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε ο άνδρας που είχε «συλλάβει» μετανάστες στον Έβρο. Ο ίδιος παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του. Είχε «συλλάβει» και αυτός μετανάστες ανεβάζοντας το βίντεο στο διαδίκτυο με την αστυνομία στον Έβρο να τον αναζητά, αφού πρώτα τον είχε ταυτοποιήσει.

Για το περιστατικό είχε ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε αιχμαλωτίσει τέσσερις μετανάστες, τους οποίους αποκαλούσε «επενδυτές».

Στο βίντεο, ένας από τους μετανάστες φαινόταν να είναι τραυματισμένος, ενώ ο δράστης ανέφερε πως καλούσε την αστυνομία, αλλά δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο.

«Η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος δικαίου. Είναι συντεταγμένη πολιτεία, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Αυταπατώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Πολιτεία και τις Αρχές της, ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν» αναφέρεται χαρακτηριστικά για το περιστατικό από τις πηγές του Υπουργείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ