ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε o 28χρονος που ασκούσε σωματική βία σε βάρος της συζύγου του και του μωρού τους

Προφυλακίστηκε o 28χρονος που ασκούσε σωματική βία σε βάρος της συζύγου του και του μωρού τους
Ενώπιον του ανακριτή ο 28χρονος που κατηγορείται για σωματική βία κατά της συζύγου του και του μωρού τους (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) EUROKINISSI

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 28χρονος που φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το τρίχρονο παιδάκι τους, στις Αλυκές του Βόλου.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα Τρίτη (26/9) με τα gegonotanews ενώπιον του Ανακριτή και αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο της Λάρισας, μετά από δυο μήνες περίπου.

Αντιμετωπίζει, όπως αναφέρει η ΕΡΤ δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη, πράξη που, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, ισούται με βαριά σωματική βλάβη.

Το δράμα που ζούσαν η μητέρα και το παιδί τελείωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν γείτονες που άκουσαν τις φωνές της γυναίκας την οποία έδερνε ο άνδρας της κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ βρήκαν έντρομη και μέσα στα αίματα τη γυναίκα να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μία γωνιά του σπιτιού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο.

Σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ