ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Πάτρα: Γυναίκα κινδύνεψε να πνιγεί κάτω από πλημμυρισμένη γέφυρα

Κακοκαιρία - Πάτρα: Γυναίκα κινδύνεψε να πνιγεί κάτω από πλημμυρισμένη γέφυρα
Αρχείο ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα οδηγός στο Ρίο της Πάτρας, από την  ξαφνική και έντονη κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η νεαρή γυναίκα εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της από τα νερά κάτω από την πλημμυρισμένη γέφυρα και κινδύνευσε να πνιγεί.

Ευτυχώς οδηγός άλλου οχήματος που είδε την έντρομη και πανικόβλητη γυναίκα, κατάφερε να την βγάλει με ασφάλεια από το αυτοκίνητο της που κόντευε να σκεπαστεί από τα στάσιμα νερά.

Το περιστατικό που έχει καταγραφεί και σε βίντεο από άλλον οδηγό, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ρίο και συγκεκριμένα στη γέφυρα Ακταίο με κατεύθυνση τον Άγιο Βασίλειο.

Ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα πλημμύρισε μέσα σε δέκα λεπτά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή και η γυναίκα δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό της από τα ορμητικά νερά, με κίνδυνο να πνιγεί.

Ένας οδηγός που βρισκόταν πίσω της την ώρα του συμβάντος και είχε προλάβει να σταματήσει σε ασφαλές σημείο, βγήκε από το αυτοκίνητό του και αναγκάστηκε να κολυμπήσει για να φτάσει κοντά της. Κατάφερε να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στον πανικό της.

Πλημμύρισαν δρόμοι

Η κακοκαιρία εξπρές που πλήττει την Αχαική πρωτεύουσα είναι εξαιρετικά έντονη, με την πόλη να πλήττεται από ισχυρές καταιγίδες και ριπές ανέμων.

Από την συσσώρευση υδάτων σε κεντρικούς δρόμους, υπήρξαν αρκετά προβλήματα στην μετακίνηση των οχημάτων ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας, όπου χρειαστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ