ΕΛΛΑΔΑ

Προνόμια και δώρα από το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μέσω της εφαρμογής OPAP store app

Προνόμια και δώρα από το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μέσω της εφαρμογής OPAP store app

Το OPAP Store App έχει αλλάξει τον τρόπο ψυχαγωγίας και διασκέδασης στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με τους χρήστες της εφαρμογής να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους σε μια νέα διάσταση.

Με λίγα μόλις βήματα στην οθόνη του κινητού τους οι παίκτες ξεκλειδώνουν νέες δυνατότητές, ενώ διεκδικούν προνόμια και δώρα μέσα από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

«Το πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» έχει αλλάξει την εμπειρία των παικτών στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Μέσα από το OPAP Store App, μπορούν να διεκδικήσουν προνόμια και δώρα, καθώς και να κερδίσουν κουπόνια εξαργύρωσης», τονίζει ο Σωκράτης Ισπυρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω.

Ο Σωκράτης Ισπυρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη λεωφόρο Θηβών 326.

«Ολοκληρώνοντας μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να σκανάρουν τα δελτία ή τους λαχνούς στο κινητό τους και να παρακολουθούν την εξέλιξη των επιβραβεύσεων τους στο πρόγραμμα, από όπου και αν βρίσκονται. Παράλληλα, κερδίζουν συμμετοχές σε μηνιαίες κληρώσεις για πλούσια δώρα», συμπληρώνει.

Η μοναδική ψηφιακή εμπειρία του OPAP Store App

Το OPAP Store App προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες στους παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη τους σε μια συναρπαστική, ψηφιακή εμπειρία. «Χάρη στην εφαρμογή OPAP Store App οι παίκτες μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται από το κινητό τους, αλλά και να καταθέτουν τα δελτία τους χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους στο ταμείο.

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να βρουν στατιστικά για τα αγαπημένα τους παιχνίδια, καθώς και το ιστορικό των συναλλαγών τους μέσα από το ψηφιακό τους πορτοφόλι, από όπου και αν βρίσκονται.

Παράλληλα, μέσα από το OPAP Store App μπορούν να παίξουν και FREEWIN, διεκδικώντας καθημερινά μέχρι και 100.000 ευρώ εντελώς δωρεάν», υπογραμμίζει ο κ. Ισπυρόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ