ΕΛΛΑΔΑ

Εύη Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους

Εύη Βατίδου: Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους
EUROKINISSI

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου μετά την απολογία της στον ανακριτή. 

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο οδηγήθηκε χθες Κυριακή (12/11) στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα, για τροχαίο περιστατικό που σημειώθηκε στη Γλυφάδα το βράδυ του Σαββάτου.

Ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αμέσως μετά την απολογία της Εύης Βατίδου και την απόφαση, έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «απαράδεκτη ποινική δίωξη εις βάρος της».

Από την πλευρά της, η Εύη Βατίδου, δήλωσε αθώα και αρνήθηκε την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα μάλιστα με την υπερασπιστική της γραμμή, δεν καταδίωξε, ούτε εμβόλισε η ίδια την προπορευόμενη μηχανή, προκαλώντας τον τραυματισμό της 57χρονης.

Μάλιστα, στο απολογητικό της υπόμνημα, μεταξύ άλλων η κα Βατίδου ανέφερε ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας χτύπησε αναίτια στον καθρέπτη του αυτοκινήτου της και κατόπιν άρχισε να την εξυβρίζει, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «κατασκεύασαν» την παραπάνω εκδοχή προκειμένου «να αξιώσουν αποζημίωση».

Επιπλέον, όπως υποστήριξε η κα Βατίδου, εκείνη ακολούθησε τον οδηγό αφού παρατήρησε ότι δεν είχε πινακίδες. Έπειτα, ο οδηγός της μηχανής την παρέσυρε σε ένα ερημικό σημείο εκτός Γλυφάδας και εκεί, χωρίς να τον εμβολίσει – σύμφωνα με την ίδια– η μηχανή έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η συνεπιβάτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ