ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο «δράκος των Εξαρχείων»

Προφυλακιστέος ο «δράκος των Εξαρχείων»

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 23χρονος Σύριος που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού και έξι γυναικών στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν θυμάται τίποτα και να ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου, ωστόσο, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για δύο κακουργήματα, για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Παράλληλα ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Κυνικός και αμετανόητος ο 23χρονος

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο 23χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών και του εισαγγελέα, κυνικός και αμετανόητος, δηλώνοντας ότι και να βγει από τη φυλακή πάλι θα θέλει να βρει γυναίκα γιατί έχει ορμές.

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί ξανά τον Αύγουστο του 2022 και προφυλακίστηκε για απόπειρα βιασμού. Αποφυλακίστηκε έναν χρόνο μετά, παραβιάζοντας όλους τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ